Καλεσμένη στο «The 2Night Show»ήταν η Σοφία Αλιμπέρτη το βράδυ της Τρίτης». Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποφάσισε να τηλεφωνήσει στο κινηματογραφικό της «ταίρι», Σταμάτη Γαρδέλη.

Ο ηθοποιός δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του με το που άκουσε την πρώην συμπρωταγωνίστριά του.

«Ο Γρηγόρης με ρωτά διαρκώς αν επικοινωνούμε και λέω όχι, έχουμε χαθεί. Έχω να τον δω από τότε που έκανα την εκπομπή» σημείωσε μιλώντας στον Σταμάτη Γαρδέλη η Σοφία Αλιμπέρτη.
«Εγώ δεν αισθάνομαι ότι έχουμε χαθεί. Σε έχω πάντα στο μυαλό μου. Το Σοφάκι μου μού αρέσει πάρα πολύ», της απάντησε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Η Σοφία Αλιμπέρτη αναφέρθηκε και στο σχόλιο που έκανε για τη σχέση τους στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Του έλεγα πριν ότι η σχέση μας είναι καρμική. Και να μην βρεθούμε είμαστε καρμικά δεμένοι», σημείωσε η Σοφία Αλιμπέρτη.

«Με έχει τρελάνει ο γιος σου. Τι μουσικάρας είναι; Τι ταλαντούχο παιδί; Όλη η Ελλάδα το λέει… Με λένε Αλέξη σε λένε Σοφία;» συνέχισε ο Σταμάτης Γαρδέλης, θυμίζοντας την ατάκα που έχει «στοιχειώσει» τη Σοφία Αλιμπέρτη.

«Μου το λένε συνέχεια ρε φίλε. Με καταδιώκει ακόμα αυτή η ατάκα… Σταμάτη σε αγαπώ, σε φιλώ», σχολίασε η Σοφία Αλιμπέρτη.

«Κι εγώ, να είσαι καλά και καλή επιτυχία. Σας αγαπώ», σημείωσε κλείνοντας ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης κοσμούσε ως γιγαντοαφίσα τους τοίχους όλων των κοριτσιών ηλικίας 15-25 ετών.

Ήταν ο γόης της εποχής και μαζί με την Σοφία Αλιμπέρτη αποτέλεσαν το πιο καυτό ζευγάρι της βιντεοκασέτας

Ο Σταμάτης Γαρδέλης είναι αυτός που κράταγε μια κιθάρα και ήθελε να την ανταλλάξει με μια καρδιά που κρατούσε η Σοφία Αλιμπέρτη στο «Καμικάζι, αγάπη μου».

Ο Σταμάτης Γαρδέλης είναι το μεγαλύτερο greek καμάκι που σκέφτηκε ο ανθρώπινος νους. Μέσα σ’ όλα, ήταν και ένας εξαιρετικός ηθοποιός. Έκανε ένα πέρασμα από την ταινία «Μελισσοκόμος» του Θόδωρου Αγγελόπουλου το 1986 ενώ στην συνέχει  τον είδαμε στην «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου.

Επανήλθε στο προσκήνιο με την συμμετοχή του στο «Dancing with the stars» του ΑΝΤ1.