Η Σοφία Παυλίδου μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram συχνά πυκνά μοιράζεται με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά θέλησε να κάνει μία διαφορετική ανάρτηση και να εκφράσει δημόσια την αγάπη της προς την καλή της φίλη Θωμαΐδα Ανδρούτσου με την οποία γνωρίζονται αρκετά χρόνια, μέσα από τον χώρο της υποκριτικής.

Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στην παραλία, όπου και ανέβασαν σχετικές φωτογραφίες από την ξαπλώστρα. Σε ένα από τα στιγμιότυπα η Σοφία Παυλίδου και η Θωμαΐς Ανδρούτσου ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα.

Αναλυτικά η ανάρτησή της Σοφίας Παυλίδου

«Γιατί η ζωή έχει τα δώρα της, αρκεί να τα δεις και να τα εκτιμήσεις! Το δικό μου δώρο είναι η Θωμαιτσα μο … Παρατηρητής, χωρίς να με κρίνει ,δείχνοντας μου μόνο την αγάπη της! Ευγνώμων για όλες τις στιγμές ,δύσκολες, όμορφες, λυτρωτικές, καταστροφικές, απογειώτικες που ζήσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια! Να κρατάμε η μια το χέρι της άλλης στην πορεία της ζωής προσπαθώντας να ανακαλύψουμε το θεϊκό μας σχέδιο για το οποίο ήρθαμε εδώ! Κι έχουμε καταφέρει πολλά!!!

Το πιο σημαντικό …να αγαπάμε την υπέροχη ύπαρξη μας και να μοιράζουμε την αγάπη μας απλόχερα !!! Σε ευχαριστώ φίλη, μητέρα αδερφή, Θώμη μου, γι’ αυτό το μοίρασμα ! Χωρίς εσένα ξέρω πια, πως θα ήμουν απέραντα μόνη σε αυτό το ταξίδι», έγραψε η Σοφία Παυλίδου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Pavlidou (@pavlidou.sofia)