Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που σημειώνονται στην υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της δικηγόρου Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα.

Σύμφωνα με το εκτενές ρεπορτάζ που μετέφερε στο Happy Day, το κουμπί του panic button μόνο τυχαία δεν πατήθηκε από τη Σοφία Πολυζωγοπούλου σύμφωνα με όσα ακούστηκαν αρχικά, ενώ αποκάλυψε πως δικηγόρος της αναλαμβάνει ο Θέμης Σοφός.

Όλα άρχισαν γύρω στις 10 το βράδυ της Τρίτης 19/6 όταν η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μαζί με τη μια από τις δύο κόρες τους αλλά και έναν συνεργάτη από το γραφείο του ποινικολόγου, επισκέφθηκαν το σπίτι όπου διαμένει η Σοφία Πολυζωγοπούλου στον Γέρακα, προκειμένου όπως ισχυρίστηκαν να πάρουν κάποια προσωπικά αντικείμενα του δικηγόρου.

Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μπήκε στον προαύλιο χώρο του σπιτιού με τα κλειδιά που είχε διατηρήσει στην κατοχή του ο Απόστολος Λύτρας, κάτι που αποτελεί παράβαση των περιοριστικών μέτρων που του έχουν τεθεί. Ο αστυνομικός που βρίσκεται έξω από το σπίτι τους φώναξε πως αυτό που κάνουν απαγορεύεται προτρέποντάς τους να βγουν έξω, το ίδιο έκανε και ο πατέρας της κακοποιημένης δικηγόρου που βρισκόταν στο σπίτι.

Την ίδια ώρα η Σοφία Πολυζωγοπούλου ενημέρωσε τον δικηγόρο της, Θέμη Σοφό ο οποίος της επισήμανε πως πρέπει να πατήσει το κουμπί πανικού, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σπίτι της άντρες της άμεσης δράσης που μετέφεραν στο τμήμα την πρώην σύζυγο του δικηγόρου και τον συνεργάτη του. Στο τμήμα πήγε και η Σοφία Πολυζωγοπούλου η οποία κατέθεσε μήνυση για παραβίαση δυο όρων της δικαστικής απόφασης, καθώς ο ποινικολόγος διατήρησε στην κατοχή του τα κλειδιά του σπιτιού τους αλλά και γιατί δημιούργησε με την πρώην σύζυγό του μια ομαδική συνομιλία στο viber στην οποία πρόσθεσαν και έστελναν κάποια μηνύματα.

Τα μηνύματα αυτά ήταν οικονομικής φύσεως και σύμφωνα με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου είχαν και μια απειλητική διάθεση.

Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα ενώ ο Απόστολος Λύτρας αναζητείται.