Ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν καλεσμένος στο Late Night του Γιώργου Λιάγκα, το βράδυ της Τετάρτης και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως βίωσε το θαύμα στη ζωή του.

«Βίωσα θαύμα με μία φίλη μου παρουσιάστρια» και πρόσθεσε ο ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης: «Το παράπονό μου είναι ότι δεν το μοιράστηκε με τον κόσμο, έγινε θαύμα. Εγώ την πήγα με ένα καροτσάκι στον Παϊσιο στη Θεσσαλονίκη και έγινε αγρυπνία γι’ αυτήν όλο το βράδυ και το πρωί σηκώθηκε… και δεν το μοιράστηκε ποτέ. Έγινε καλά και ξαναέκανε τηλεόραση…»!

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα του και τον θάνατο της μητέρας του. Οι δηλώσεις του για τον βίαιο χαρακτήρα, που όπως αποκάλυψε είχε ο πατέρας του, προκαλούν εντύπωση.  

«Η μητέρα μου έφυγε από καρκίνο όταν ήμουν 16. Ο μπαμπάς μου όταν έφυγε η μαμά εξαφανίστηκε. Τώρα που είναι μεγάλος αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις μας. Οι άνθρωποι της παλαιότερης γενιάς ξέρουν από βία και καταχρήσεις. Περάσαμε δύσκολα… Πήρα μια απόφαση πάνω από το φέρετρο της μητέρας μου ή θα σε πάρει από κάτω ή θα βρεις το δρόμο σου», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ο πατέρας μου ήθελε να γίνω γιατρός κι εγώ πήγα Αμερική να σπουδάσω μουσική. Κάναμε πολλά χρόνια να μιλήσουμε. Ο πατέρας μου με έσπαγε στο ξύλο, γυρνούσε μεθυσμένος σπίτι… Τώρα δεν μπορώ να του κρατήσω κακία, γιατί είναι σ’ένα καροτσάκι στο γηροκομείο που του αλλάζουν τις πάνες κι από τα χάπια μόνο χαμογελάει».

Δείτε το σχετικό βίντεο…