Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» ήταν ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ο οποίος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τις έφηβες κόρες του αλλά και το «Έτερος Εγώ».

Ο γνωστός σκηνοθέτης εξομολογήθηκε ότι απολαμβάνει να περνάει χρόνο στα Ψαρά, και ειδικά τώρα που πάει μαζί με τις κόρες του, ηλικίας 13 και 16 ετών.

«Η καθημερινότητα στα Ψαρά είναι υπέροχη, όταν πηγαίνουμε με τις κόρες μου. Είναι ένα μικρό μέρος, όπου όλοι είμαστε γνωστοί. Σκεφτείτε, ότι τα κορίτσια βγαίνουν για βράδυ και ξυπνούσα το πρωί στις 9, κι έπαιρνα τηλέφωνο για να δω πού είναι, χωρίς να χτυποκαρδίσω», είπε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Στη συνέχεια ο Σωτήρης Τσαφούλιας αναφέρθηκε και στο «Έτερος Εγώ» λέγοντας: «Συνήθως είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου. Είμαι δύσκολος άνθρωπος και αυτό το δέχονται περισσότερο οι δικοί μου άνθρωποι. Όπως λέω συχνά, οι επιτυχίες μας μας κλειδώνουν και μας φυλακίζουν. Ενώ οι αποτυχίες, σε πεισμώνουν και πας παρακάτω. Το σενάριο του “Έτερος εγώ” το διόρθωσα 21 φορές, γιατί κάθε φορά που το διαβάζεις βρίσκεις κενά και αδυναμίες».