Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος το απόγευμα του Σαββάτου 2/9 βάφτισαν τον γιο τους σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε σε εκκλησία στο Καβούρι με νονές την αδελφή του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου αλλά και τη γνωστή επιχειρηματία Σούλα Λιάκου. Ο μικρός πήρε το όνομα Βλάσσης, όπως ονομάζεται ο πεθερός της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και πατέρας του επιχειρηματία.

Η επιθυμία του ζευγαριού ήταν να μοιραστεί αυτή την ιδιαίτερη στιγμή με ελάχιστα πρόσωπα. Για τον λόγο αυτό, η παρουσιάστρια απέφυγε να περάσει σε λεπτομέρειες για την θρησκευτική τελετή, ενώ ζήτησε ευγενικά από τους φωτογράφους να μην διαρρεύσουν οι φωτογραφίες με τον μικρό Βλάσση στην αγκαλιά της.

Μετά το τέλος της θρησκευτικής τελετής ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι σε ένα από τα μαγαζιά του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Εκεί, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόζαρε με χρυσό φόρεμα στην υποδοχή, έτοιμη να δεχτεί τις ευχές και τα δώρα για τον νεοφώτιστο.

Στο πλευρό του ζευγαριού βρέθηκαν αρκετοί επιχειρηματίες, αλλά και πρόσωπα από τη showbiz, τα οποία πόζαραν με τη σειρά τους στον φωτογραφικό φακό.

Χάρης Σιανίδης – Χριστίνα Παππά- Νίκος Γεωργιάδης

Κατερίνα Μονογυιού

Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωστόπουλος

Γιώργος Πατούλης

Η γνωστή fashion blogger, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Ελένη Καρβέλα

Αντώνης Σρόιτερ – Ιωάννα Μπούκη

Γιάννης Μαρακάκης – Νίκη Θωμοπούλου

Οι καλεσμένοι ξεφάντωσαν στο πάρτι για τη βάφτιση με τις επιτυχίες του Χρήστου Μάστορα, ο οποίος ανέβηκε στο stage αναλαμβάνοντας το μουσικό κομμάτι της βραδιάς.