Στις Βρυξέλλες βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μίλησε την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τη συνάντησή του με τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Μέσα στο πλαίσιο των υπόλοιπων συναντήσεων έγινε και η συνάντησή μου με τον Αλέξη Γεωργούλη, όχι για θέματα του Ευρωκοινοβουλίου. Επειδή είμαστε συνάδελφοι και φίλοι χρόνια, ήθελα να τον συναντήσω. Μάλιστα με ξενάγησε και σε κάποιους χώρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Δεν είναι κάτι ξένο, γιατί παραξενεύει κάποιους;»  ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Όσον αφορά την καταγγελία στο πρόσωπο του ευρωβουλευτή, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Εγώ τον είδα μια χαρά. Ήταν ακμαίος, δημιουργικός, είχε συνάντηση με φορείς που ήρθαν από την Ελλάδα και περιμένει να εκδικαστεί η υπόθεσή του, η οποία έχει κολλήσει. Έχει ζητήσει να επισπευσθεί, ο ίδιος έχει κάνει όλες τις ενέργειες για να τελειώνει το θέμα».

«Θα έρθει στις γιορτές στην Ελλάδα, όπως μου είπε. Ξέρω ότι έχει κάνει γυρίσματα στο εξωτερικό για κάποια ταινία, ρωτήστε περισσότερα εκείνον. Φαντάζομαι ότι όταν τελειώσει η θητεία του, θα επιστρέψει και στο θέατρο», πρόσθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Αλέξη Γεωργούλη.