Ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και έριξε τα βέλη του τόσο στην Κατερίνα Δαλάκα όσο και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Συγκεκριμένα ο Σπύρος Μαρτίκας είπε: «Oι φτηνές δικαιολογίες είναι που ενοχλούν και δημιουργούν θέμα αντίληψης, νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται. Δηλαδή δεν μπορεί να βγαίνει η Κατερίνα Δαλάκα και να λέει «α και γω φοβάμαι τα αεροπλάνα»! Όσο εξοικειώνεσαι όμως με ένα μέσο τόσο έρχεται και πιο ήπιο στο να απαλύνεις και τον φόβο σου. Εξοικειώνεσαι.

Η Δαλάκα έχει γυρίσει όλο τον κόσμο και μάλιστα πλήρωνε κάποιος άλλο για να γυρνάει η Δαλάκα όλο τον κόσμο. Εκεί δεν φοβόταν τα αεροπλάνα; Έχει γυρίσει τους πάντες και τα πάντα. Οπότε είναι μια φτηνή δικαιολογία η οποία δεν θα μου άρεσε».

Στη συνέχεια ο ο Σπύρος Μαρτίκας είπε: «Μιλάει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας (σ.σ. για μένα); Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν η μοναδική αποχώρηση χωρίς διαφημίσεις! Λάμπρος Κωνσταντάρας, η αποχώρηση χωρίς διαφημίσεις! Νομίζω ότι ήταν ο αδιάφορος παίκτης που πέρασε ποτέ από το παιχνίδι. Δεν εκτιμήθηκε ποτέ. Στην πρώτη υποψηφιότητα του για αποχώρηση, αποχώρησε».