Το βράδυ της Τρίτης 7/11 πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του πολυβραβευμένου έργου του Τζεφ Μπάρον «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην» στο Θέατρο Αργώ.

Το παρών έδωσαν αρκετοί εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο και παρακολούθησαν την παράσταση ποζάροντας στη συνέχεια με τους δύο πρωταγωνιστές, τον Γιώργο Κωνσταντίνου και τον Αποστόλη Τότσικα.

Ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε τον Σπύρο Πούλη σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με την μεγάλη κόρη του. Οι δυο τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό και ήταν ευδιάθετοι και χαμογελαστοί.

Η κόρη του ηθοποιού επέλεξε να συνοδεύσει τον πάτερα της φορώντας μία τζιν μακριά φούστα συνδυάζοντας την με ένα μαύρο πουκάμισο και χαμηλά μαύρα παπούτσια.

Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός σε παλαιότερες συνεντεύξεις του έχει εκφράσει την αγάπη του τόσο για την σύζυγο όσο και για τις δυο του κόρες.

Ωστόσο, ο Σπύρος Πούλης σχετικά με το αν θα ήθελε οι κόρες του να ακολουθήσουν το δρόμο της υποκριτικής, είχε αναφέρει: «Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δοκιμάσουν και οι δύο, εγώ δεν μπορώ να τις εμποδίσω. Όπως δεν εμπόδισε και εμένα κανένας. Ωστόσο, επειδή η δουλειά έχει δυσκολίες θα ήθελα να έχουν και άλλα εφόδια. Εγώ θα είμαι δίπλα τους αλλά θα είμαι αυστηρός αν δεν κάνουν και εγώ ίδιος Θα τις αποτρέψω να ασχοληθούν με την υποκριτική».