Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά τη γέννηση του γιου της, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, στο Happy Day.

Η παρουσιάστρια που σε λίγο αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο, δεν μπόρεσε να κρύψει την ευτυχία της και μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Το μόνο στοιχείο του δικού μου DNA που περνάει στα παιδιά της οικογένειας είναι πως βγαίνουν με αλογοουρά. Είναι τρεις κλώνοι του Θέμη Σοφού με μαλλιά Σταματίνας. Αφού είδε τον γιο του ο Θέμης πήγε και κουρεύτηκε λίγο για να μοιάζουν ακόμη περισσότερο. Τον γιο τον ήθελα Θεμάκο. ωΑυτή τη φορά πόνεσα λίγο περισσότερο γιατί ήταν τρίτη καισαρική. Είχα ταλαιπωρηθεί και το προηγούμενο βράδυ με πόνους. Οπότε η πρώτη ημέρα ήταν λίγο πιο δύσκολη. Αλλά είναι τόσο μεγάλη η ευτυχία και η χαρά που το ξεχνάς. Είναι ο Γιάννης μας. Γιάννη τον φωνάζουμε, όπως ο πεθερός μου πιστεύω αν ζούσε θα ήταν πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος».

Οι δηλώσεις της Σταματίνας διακόπηκαν μάλιστα λίγο απότομα καθώς, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο γιος της έκλαιγε και έπρεπε να τον θηλάσει.

Δείτε το βίντεο…