Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία ρωτήθηκε για την αναφορά του Νίκου Μουτσινά για copy paste του «Mega Καλημέρα» από την εκπομπή της αλλά και στον Θέμη Σοφό και τα παιδιά τους.

«Θεωρώ ότι είμαστε ενήλικες και έχουμε τη δυνατότητα όταν έχουμε κάτι που μας ενοχλεί, να το εκφράζουμε εκτός κάμερας. Εγώ αυτό κάνω. Αν κάτι με ενοχλήσει, θα σε πάρω τηλέφωνο και θα το λύσουμε. Με την Ελεονώρα το έχω συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα πολύ πριν αρχίσει να πολυσυζητιέται. Αυτό που της είπα είναι ότι “ποιος θα πει ότι εσύ αντιγράφεις; Είσαι μία παρουσιάστρια ακέραια και φτασμένη κτλ”.

Το ότι μπορεί η σκαλέτα της εκπομπής της να έμοιαζε σε κάποια πράγματα με τη σκαλέτα μας ok, αυτό δεν συμβαίνει πρώτη φορά. Ο άνθρωπος που της φτιάχνει τη σκαλέτα, ήταν για πάρα πολλά χρόνια στο έμψυχο δυναμικό του Happy Day. Και εμείς παίρνουμε ιδέες σαν εκπομπή από άλλους», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε ότι ο Θέμης Σοφός την παρακολουθεί με «μάτια αγάπης» και πιστεύει ότι το ιδανικό του θα ήταν να ασχοληθεί κάποια στιγμή η ίδια με κάτι πιο ενημερωτικό.