Ο Σταμάτης Γαρδέλης όπως έγινε γνωστό μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη νοσηλεύεται εδώ και μια βδομάδα νοσηλεύεται στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί» καθώς είχε αυτοκτονικές τάσεις.

Στην εκπομπή «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα σχολίασαν το θέμα αυτό με την Άρια Καλύβα να αποκαλύπτει ότι η νοσηλεία είναι ακούσια, δηλαδή ο ίδιος ζήτησε να νοσηλευτεί. Η μητέρα του ηθοποιού, μίλησε στην εκπομπή για την κατάσταση υγείας του Σταμάτη Γαρδέλη.

«Δεν έχει τίποτα, κάτι περαστικό είναι. Δεν είναι τίποτα, καλά είναι, μιλάω μαζί του. Θα βγει αυτή τη βδομάδα, καλά είναι… μια χαρά είναι» είπε η μητέρα του ηθοποιού στην πρωινή εκπομπή.

«Παλιά η κοινωνία στιγμάτιζε και τους ανθρώπους που ήταν σε κατάθλιψη, που πάθαιναν κρίσεις πανικού, εγώ έχω πάθει κρίσεις πανικού. Είναι και αυτό μια ασθένεια. Μην στιγματίζουμε ανθρώπους που κάποια στιγμή, επειδή πιέστηκαν…» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Από τη μεριά της η Φωτεινή Πετρογιάννη ανέφερε ότι δεν σκέφτονται όλοι όπως ο Γιώργος Λιάγκας και δυστυχώς το στίγμα υπάρχει ακόμα.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο.