Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» μετά την νοσηλεία του στο ψυχιατρείο και την επίσκεψη στο Άγιο Όρος. Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε ότι έκανε ένα restart στην ζωή του, ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι το Άγιο Όρος είναι το προσωπικό του ησυχαστήριο.

Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Γαρδέλης είπε: «Ό,τι έγινε πέρασε και προχωράμε. Η ζωή προχωράει. Είχα μια εμπειρία από την οποία αποκόμισα πάρα πολλά πράγματα και ξεκινάω.  Έκανα ένα restart στη ζωή μου. Δεν έχασα τη δύναμη μου, απεναντίας βρήκα τη δύναμη για να αντιμετωπίσω κάποια πράγματα που με στρίμωχναν. Νομίζω έχω βάλει τα πράγματα σε έναν δρόμο, που θα εξελιχθούν προς το καλό. Δεν αισθάνομαι ούτε ότι έχω αδικηθεί, ούτε έχω βγει να ζητήσω, ούτε έχω παρακαλέσει, επειδή έχουν ακουστεί διάφορα πράγματα. Ζήτησα ισονομία σε κάποια θέματα. Δεν ζήτησα ιδιαίτερη εύνοια σε κάποια θέματα επειδή είμαι επώνυμος».

Στην συνέχεια, ο Σταμάτης Γαρδέλης ανέφερε για το Άγιο Όρος: «Το Άγιος Όρος είναι το προσωπικό μου ησυχαστήριο, είναι ένα μέρος που γεμίζεις την μπαταρία σου. Είναι η ιδέα που θα ξεπερνά πάντα το περιεχόμενό της. Είναι κάτι που δεν το σχολιάζεις, είναι το Άγιον Όρος. Πηγαίνω εδώ και 42 χρόνια, στον πνευματικό μου. Πιστεύω στον Θεό και στο ερωτηματικό της ύπαρξης μας».

Δείτε το βίντεο: