Οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 15/11 στην παρουσίαση του νέου δίσκου του Σταμάτη Κραουνάκη που φέρει τον τίτλο, «Τίγρης».

Μέσα σε όλα, ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολίασε την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τον στίχο «Μια χοντρή νευρικιά» από το τραγούδι Άδωνις..

«Ο κάθε ερμηνευτής στη ζωντανή απόδοση των τραγουδιών, έχει το δικαίωμα να πειράξει οτιδήποτε. Εγώ, που τον λέω τον Άδωνι, τη δείχνω τη χοντρή και όλες οι χοντρούλες από κάτω ενθουσιάζονται. Αυτό είναι μια προσωπική άποψη της κυρίας Πρωτοψάλτη, θεωρεί ότι κάτι φταίει και δε κάνει να λέμε τους ανθρώπους χοντρούς. Το τραγούδι είναι 40 ετών και είναι αθώο. Ας κάνει ό,τι θέλει. Δεν έχω κάτι εναντίον αυτού που κάνει. Μετά το φορτηγό του Δήμου Αθηναίων, δεν επικοινωνώ με την κυρία Πρωτοψάλτη, ούτε εκείνη μαζί μου. Την αγαπώ, ας κάνει ό,τι γουστάρει, είναι ένα χαριτωμένο τραγούδι, θα μπορούσε να προσθέσει και στίχο.

Αυτή η χοντρή νευρικιά που λέει το τραγούδι, είναι ένα πολύ συγκεκριμένο πρόσωπο, που δεν υπάρχει περίπτωση να σας αποκαλύψω, είναι ένα πασίγνωστο αντρικό πρόσωπο, ήταν η αιτία να γράψω αυτό το τραγούδι» σχολίασε ο ταλαντούχος συνθέτης, στιχουργός κι ερμηνευτής.

Στη συνέχεια, ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφέρθηκε και στην περιβόητη φωτογραφία που είχε βγάλει με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Tyler McBeth στο Ηρώδειο.

«Ό,τι είχα να πω, το είπα εκείνη την ώρα. Είμαστε φίλοι. Φυσικά και του ευχήθηκα για τον γάμο του. Απέφυγα να τον υποχρεώσω να έρθει σήμερα» είπε.

Να θυμίζουμε, ότι όλα ξεκίνησαν όταν η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στην εμφάνισή της στο Παλλάς μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα, αφαίρεσε από το πασίγνωστο τραγούδι «Πάμε στον Άδωνι» για καφέ τη λέξη «χοντρή». Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δεν τραγούδησε το σημείο «και μια χοντρή», καταδικάζοντας με αυτόν τον τρόπο το body shaming.

Οι στίχοι του κομματιού είναι: «Πάμε στον Aδωνι για καφέ/που πηγαίνουν τεκνά και φρικιά/και αράζουνε και αθλητές/και που πηγαίνει και μία χοντρή νευρικιά/Κυριακή να της φύγει το στρες».