Ένα Q&A στο Instagram έκανε πριν από λίγες ώρες η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Survivor all Star αλλά και στο διαζύγιο από τον Παναγιώτη Τριβυζά μετά από τρεις μήνες γάμου και 5,5 χρόνια σχέσης.

«Όντως χώρισες κρίμα ρώτησε ένας ακόλουθος την Σταυρούλα με την ίδια να απαντάει: «Ναι ισχύει καμιά φορά η ζωή τα φέρνει έτσι! Επιτρέπεται να πέσεις αλλά απαγορεύεται να μη σηκωθείς!».

«Πιστεύεις ότι η ψυχολογία σου είναι καλή ώστε να νικήσεις το Survivor λόγω του διαζυγίου», ρώτησε ένας άλλος.

«Έχω μάθει να το διαχωρίσω! Όταν μπαίνω στον αγώνα δε σκέφτομαι τίποτα άλλο! Έχω πάει σε πρωτάθλημα στίβου και έκλαιγα 40 λεπτά πριν τον αγώνα και μπήκα και κέρδισα! Μόλις ακούω το μπαμ δε σκέφτομαι τίποτα εξωτερικό», απάντησε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την ψυχολογία της αυτό το διάστημα η Σταυρούλα Χρυσαειδή απάντησε: «Η ψυχολογία μου μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερη! Όπως σου έχω ξαναπεί όλα για κάποιο λόγο γίνονται και όλα γίνονται για καλό ακόμη κι αν δεν το βλέπουμε σύντομα αυτό».

Τέλος η Σταυρούλα Χρυσαειδή ξεκαθάρισε αν η συμμετοχή της στο Survivor all Star είναι η αίτια του χωρισμού της γράφοντας: «Παιδιά σοβαρευτείτε! Αυτό κάπου το είδα να το γράφουμε η αλήθεια είναι και σκέφτηκα γιατί να το σκεφτεί αυτό κάποιος αλήθεια»,