Σταυρούλα Χρυσαειδή: Τα πρώτα λόγια μετά τον χωρισμό της – «Προέχει η ψυχική μου υγεία»

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβυζάς χώρισαν μετά από μόλις τρεις μήνες έγγαμου βίου, γεγονός που επιβεβαίωσαν και οι δύο. Η παίκτρια του Survivor έγραψε ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας πως προέχει η ψυχική της υγεία.

«Αγαπημένοι μου φίλοι σας ευχαριστώ πολύ για τα θερμά σας λόγια. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και εσάς που τα λόγια σας δεν ήταν και τόσο θερμά. Ζητώ συγγνώμη που δεν σας έχω απαντήσει, αλλά αυτή την περίοδο προέχει η ψυχική μου υγεία και της οικογένειάς μου.

Προσπαθώ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, με σωστό ή λάθος τρόπο, να μην την εκθέτω και να προστατέψω την προσωπική μου ζωή, καθώς οφείλω να σεβαστώ και τις δύο οικογένειες, καθώς και τον άνθρωπο που ήμουν μαζί του 5,5 χρόνια» έγραψε η Σταυρούλα Χρυσαειδή για τον χωρισμό της.

Πριν μερικές ημέρες η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε πως υπάρχει μια φημολογία ότι ο λόγος που το ζευγάρι οδηγήθηκε στον χωρισμό τρεις μήνες μετά τον γάμο του, είναι ένα τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή πλέον μετράει αντίστροφα για το Survivor All Star, το οποίο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου.

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Τα πρώτα λόγια μετά τον χωρισμό της

Ελεύθερη και ωραία θα συμμετάσχει η Σταυρούλα Χρυσαειδή στο «Survivor All Star», το οποίο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβυζάς χώρισαν μετά από μόλις τρεις μήνες έγγαμου βίου, γεγονός που επιβεβαίωσαν και οι δύο.
Η παίκτρια του Survivor έγραψε ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας πως προέχει η ψυχική της υγεία.

«Αγαπημένοι μου φίλοι σας ευχαριστώ πολύ για τα θερμά σας λόγια. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και εσάς που τα λόγια σας δεν ήταν και τόσο θερμά. Ζητώ συγγνώμη που δεν σας έχω απαντήσει, αλλά αυτή την περίοδο προέχει η ψυχική μου υγεία και της οικογένειάς μου. Προσπαθώ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, με σωστό ή λάθος τρόπο, να μην την εκθέτω και να προστατέψω την προσωπική μου ζωή, καθώς οφείλω να σεβαστώ και τις δύο οικογένειες, καθώς και τον άνθρωπο που ήμουν μαζί του 5,5 χρόνια» έγραψε η Σταυρούλα Χρυσαειδή για τον χωρισμό της.

Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε πως υπάρχει μια φημολογία ότι ο λόγος που το ζευγάρι οδηγήθηκε στον χωρισμό τρεις μήνες μετά τον γάμο του, είναι ένα τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους.

Newsletter

Θέλεις να μη χάνεις τα καλύτερα. Σε θέλουμε στην παρέα μας. Τσέκαρε το Νewsletter μας και κάθε Παρασκευή θα έχεις στο email σου τα θέματα από το govastileto.gr που επιλέγουμε για εσένα.

    Πατώντας "ΕΓΓΡΑΦΗ" αποδέχεσαι τους Όρους χρήσης και Πολιτικής Απορρήτου.