Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας προεκλογική ομιλία στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Λευκό Πύργο. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του παρουσίασε το πόθεν έσχες του.

«Σας καταθέτω σήμερα την πιο βαθιά μου αλήθεια» σημείωσε και κάλεσε το γραφείο του να στείλει το Εxcel με τα εισοδήματά του για το 2023 στο Μαξίμου. Επίσης κάλεσε και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει ακριβώς το ίδιο, δηλαδή να δημοσιοποιήσει τα περιουσιακά του στοιχεία πριν από τις ευρωεκλογές.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε μεταξύ άλλων ότι τα περιουσιακά στοιχεία αφορούν και τον ίδιο και τον σύζυγό του Τάιλερ Μάκμπεθ.

«Το λέω για τα πληρωμένα πιστόλια του Μαξίμου που ετοιμάζονται να τον χτυπήσουν. Δεν πολιτεύεται. Δεν σας φταίει σε τίποτα. Εδώ χτυπήστε! Εδώ, εμένα!» είπε χαρακτηριστικά.

«Βλέπετε να έχω συμμετοχή σε δύο εταιρείες. Η μία από αυτές, η αλλοδαπή, μεταβιβάστηκε στις αρχές του 2024, αμέσως μόλις πληροφορήθηκα ότι δεν μου επιτρέπει να κατέχω αλλοδαπή εταιρεία ο ελληνικός νόμος» συμπλήρωσε.

«Εάν κυβερνούσαμε αύριο, πάλι καλύτερα από τη Νέα Δημοκρατία θα πηγαίναμε, θα κοβόταν το δάχτυλο που μπαίνει στο μέλι» είπε σε άλλο σημείο και κάλεσε τους ψηφοφόρους να στείλουν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, «αλαζονεία τέλος», στις ευρωεκλογές της Κυριακής, λέγοντας πως «είναι η τελευταία ευκαιρία για αξιοπρέπεια».

«Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, είμαι επιχειρηματίας με δράση στις ΗΠΑ 21 χρόνια, αγωνίστηκα, πέτυχα, έβγαλα κάποια χρήματα και δεν ήρθα να βγάλω ούτε ένα ευρώ σε βάρος της χώρας μου. Οι πειρατές δεν είναι στο ΣΥΡΙΖΑ είναι στα κόμματα που χρωστάνε 500 εκατομμύρια ευρώ», πρόσθεσε.

Το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη

Διαβάστε τη συνέχεια στο zougla.gr