Ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον σύντροφό του, Tyler McBeth βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες, καθώς έλαβαν μέρος στον μίνι Μαραθώνιο.

Ο αγώνας δρόμου των 5 χιλιομέτρων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2/10, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ξεκινά δυναμικά τον αγώνα του, το πρωί της Κυριακής 1/10. Φορώντας τα αθλητικά του ρούχα και γυαλιά ηλίου έτρεξε με τον σύντροφό του, κεντρίζοντας όλα τα βλέμματα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ολοκλήρωσε την προσπάθεια του σε περίπου 25 λεπτά και τερματίζοντας έλαβε το μετάλλιο συμμετοχής. Ωστόσο, δε θέλησε να κάνει δηλώσεις στις κάμερες που τον περίμεναν και ζήτησε να δείξουν τον κόσμο, που συμμετέχει στη διοργάνωση και όχι τον ίδιο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Tyler Mcbeth κατά την παραμονή τους στο νησί βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο για φαγητό. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου που επισκέφθηκε το ζευγάρι, Μανώλης Σύρμας μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για το γεύμα του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

«Έφαγε λιτά το ζευγάρι. Ήταν οι δυο τους. Ήταν ένα απλό και ελαφρύ μενού. Πρόσεχαν γιατί ήθελαν να τρέξουν. Άφησε και καλό πουρμπουάρ πάνω από 10 ευρώ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξενυχτάει», είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

«Πριν γίνει πρόεδρος στου ΣΥΡΙΖΑ ήταν ευχάριστος άνθρωπος, πάρα πολύ επικοινωνιακός και χαιρετούσε τον κόσμο. Έχει πολλούς φίλους, και Έλληνες και ξένους. Δεν ξέραμε στην αρχή ότι είναι ζευγάρι με τον Tyler δεν είχε δείξει κάτι τέτοιο στο μαγαζί. Έρχονταν και έτρωγαν, εγώ το έμαθα μετά. Από άλλους το έμαθα», συμπλήρωσε ο κ. Σύρμας στο Mega.