Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στο Star παραχώρησε ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Tyler McBeth, ο οποίος ανακοίνωσε παράλληλα πως με τον Στέφανο Κασσελάκη σκοπεύουν να παντρευτούν το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το ποιες είναι οι σκέψεις του σχετικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ο Tyler McBeth απάντησε: «Είναι ένα εξαιρετικό βήμα, στη σωστή κατεύθυνση για την Ελλάδα. Βεβαίως, υπάρχει ακόμα έδαφος που πρέπει να καλυφθεί. Το νομοσχέδιο δεν ήταν εξαιρετικά συμπεριληπτικό, για παράδειγμα για τα δικαιώματα των τρανς».

Όσο για το εάν θα παντρευτεί το καλοκαίρι με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Tyler McBeth απάντησε: «Ναι! Το σκεφτόμαστε. Θα το κάνουμε, εδώ στην Ελλάδα, το καλοκαίρι».

Σχετικά με τις φήμες που του θέλουν να αγόρασαν πρόσφατα σπίτι στο Κολωνάκι, ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είπε αρχικά ότι δε θα ήθελε να απαντήσει σε φήμες.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Ο στόχος μας είναι να έχουμε ένα μόνιμο σπίτι εδώ στην Ελλάδα, μακροπρόθεσμα. Όταν μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία για τον Στέφανο, αυτό που είχαμε στο μυαλό μας ήταν να ζήσουμε εδώ για πάνω από δέκα χρόνια. Τουλάχιστον».

Επηρέασε η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη τη ζωή τους;

«Αυτό που με ευχαριστεί περισσότερο είναι ειλικρινά να περνώ χρόνο με την οικογένειά μου… Η ζωή μας και η ζωή μου έχει επηρεαστεί ποικιλοτρόπως. Θα έλεγα ότι το κυρίαρχο θέμα είναι η έλλειψη ιδιωτικότητας. Το να γίνεσαι δημόσιο πρόσωπο εν μια νυκτί, είναι μεγάλη αλλαγή για τη ζωή σου», απάντησε ο Tyler McBeth.