Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έγινε έξαλλος παρακολουθώντας τις δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια του Final 4 στο Βερολίνο.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο που εξόργισαν τον γνωστό δημοσιογράφο ήταν: «Δεν ξέρω αν θα έπαιζα σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, αλλά σίγουρα αν θα γυρνούσα ποτέ θα πήγαινα πίσω στον Φιλαθλητικό, από εκεί που ξεκίνησα πιτσιρικάς. Δεν με ήθελε ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός, γιατί τώρα να έρθω στα 38 μου; Θα πάω στον Φιλαθλητικό κι όπου και να είμαι θα τους ανεβάσω στην Α1 ή θα αγοράσω μία ομάδα. Γιώργο θα αγοράσω μία ομάδα! Αν μας πουλήσει την ομάδα του ο κύριος Γιαννακόπουλος που δεν το βλέπω ή ο κύριος Αγγελόπουλος θα αγόραζα μία ομάδα».

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από σχετικό δημοσίευμα και ξέσπασε κατά του αθλητή χαρακτηρίζοντάς τον «φαφλατά», «νεόπλουτο» και «αμετροεπή».

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έγραψε: «Αγαπητέ Γιάννη μας. Ο #Ολυμπιακός και ο #Παναθηναικός είναι ιδέες στην Ελλάδα ΜΑΣ, όπως είναι και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Αυτές οι ιδέες αγαπητέ νεόπλουτε, προικισμένε παιχταρά, ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ! Όχι γιατί υπάρχουν αρκετοί «ολιγάρχες» στην Ελλάδα μας που έχουν πιο πολλά χρήματα από σένα, όχι γιατί τα χρήματα τους είναι προιόν αρκετών χρόνων στις επιχειρήσεις και οχι 4-5 χρόνων στον επαγγελματικό αθλητισμό, μήτε γιατί «μπαίνουν μέσα» από το «ψώνιο» τους, οπότε μην το βλέπεις ως επένδυση!

Κυρίως διότι αγαπητέ Γιάννη μας, οι αξίες δεν ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ στη χώρα μας, όπως στην Αμερική που ζεις και για να αγοράσεις Ολυμπιακό ή Παναθηναικό πρέπει πριν τα φράγκα να έχεις την ολυμπιακή ή παναθηναική ΨΥΧΗ, φαφλατά, νεόπλουτε, αμετροεπή, αμερικΛανε στη σκέψη, παιχταρά ΜΑΣ».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε: