Στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στη Μαδρίτη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες o Στέφανος Τσιτσιπάς με αφορμή το τουρνουά τένις Madrid Open.

Με αφορμή το τουρνουά ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε ότι πάντα πίστευε ότι μοιάζει με γνωστό ηθοποιό του Hollywood.

Ο λόγος για τον Orlando Bloom.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σταρ του τένις ρωτήθηκε αν έχει στο μυαλό του κάποιον διάσημο στον οποίο πιστεύει ότι μοιάζει.

Τότε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέφερε το όνομα Orlando Bloom και είπε ότι πιστεύει ότι του μοιάζει.

Μάλιστα ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις αποκάλυψεότι θα ήθελε να αλλάξει το όνομά του σε Orlando αν του δινόταν η ευκαιρία. «Μου αρέσει το όνομα Orlando. Δεν θα με πείραζε να αλλάξω το όνομά μου σε Orlando. Το άλλο μου όνομα θα μπορούσε να είναι Orlando Atlas», δήλωσε.

«Αν ξεκινούσα με διαφορετικό όνομα και ταυτότητα στο Τουρ, μπορεί και να ξύριζα τα μαλλιά μου για να ξεγελάσω τον κόσμο», πρόσθεσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

 

Οι viral ατάκες του Στέφανου Τσιτσιπά

Υπήρχαν στιγμές τα τελευταία χρόνια που ο Στέφανος Τσιτσιπάς απασχόλησε τα Μέσα με ατυχείς τοποθετήσεις που έκανε μέσω του Twitter.

Μία από αυτές ήταν όταν εν μέσω πανδημίας είχε ζητήσει…Harrods στην Ελλάδα.

Το άστοχο tweet, όπως χαρακτηρίστηκε από την πλειοψηφία των χρηστών του Twitter, τον έκαναν τότε πρώτο θέμα σε sites και εκπομπές.

Ο Στέφανος είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter: «Κάποιος πρέπει να χτίσει ένα κατάστημα Harrods στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα».

Λίγο αργότερα τα αρνητικά σχόλια και η κατακραυγή για το ατυχές tweet του κορυφαίου αθλητή έπεσαν βροχή.

Μετά την ανάρτηση για τα Harrods τα οποία ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξαναχτύπησε. ο Στέφανος δέχθηκε ξανά κριτική, εξαιτίας μιας απάντησης που έδωσε σε ένα “QnA” στο twitter. Αρχικά έγραψε: «Έχω μια απάντηση για τα πάντα. Κάντε μου ό,τι ερώτηση θέλετε!», καλώντας έτσι τους ακολούθους του σε διάλογο.
Όταν κάποιος το ρώτησε χαριτολογώντας “ποια είναι η λύση για την κλιματική αλλαγή”, ο Τσιτσιπάς απάντησε: «Αλλαξε το αυτοκίνητό σου με ένα Tesla».

Ακολούθησε πάρτι στο twitter, με τους περισσότερους να καυτηριάζουν το γεγονός πως είναι πρόκειται για μια πανάκριβη λύση για να σώσουμε τον πλανήτη.