Μια ανακοίνωση – «βόμβα» έκανε στο επεισόδιο της Τετάρτης του Survivor ο Γιώργος Λιανός. Η Όλγα Πηλιάκη αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το reality επιβίωσης, εξαιτίας ενός σοβαρού θέματος στον αυχένα της.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, λίγο πριν την ανακοίνωση του παρουσιαστή είχε δημοσιεύσει μια ανάρτηση στα Instagram Stories του, όπου είχε αναφερθεί στις ενοχλήσεις που ένιωθε η σύζυγός του, θέλοντας παράλληλα να ευχαριστήσει όλους όσους την στήριξαν.

«Η Όλγα έχει ένα πολύ σοβαρό θέμα από παλιό τραυματισμό στον αυχένα όπου με τα αγωνίσματα εμφανίστηκαν κάποιες ενοχλήσεις. Πριν από λίγο μίλησα με την παραγωγή και μου είπαν πως η γιατρός και η παραγωγή για το καλό της Όλγας και σε συμφωνία με την ίδια αποφάσισαν να μην συνεχίσει στο Survivor.

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν το γνώριζα και το έμαθα από την τηλεόραση! Θέλω να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και τη στήριξή σας αυτούς τους δύο μήνες στην Όλγα αλλά και σε εμένα. Είμαι χαρούμενος που είναι καλά και δεν είναι κάτι σοβαρό! Εύχομαι όλα τα καλά σε εσάς και να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το παιχνίδι. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και φυσικά σε όλα τα παιδιά υγεία!» έγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης για την Όλγα Πηλιάκη.