Ο Στέλιος Ρόκκος βρέθηκε με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα στο νοσοκομείο της Λήμνου από όπου και κρίθηκε απαραίτητο η αερομεταφορά του με C-130 στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει το limnos100fm.gr, ο Στέλιος Ρόκκος έφτασε στο νοσοκομείο της Λήμνου το Σάββατο (14.1.2023) περίπου στις 06:30 το πρωί και οι γιατροί παρατήρησαν τα συμπτώματα εμφράγματος, γι’ αυτό και ζήτησαν την αερομεταφορά του με C-130 στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» στην Αθήνα και στη συνέχεια σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, για προληπτικούς λόγους.

Η «Πύλη Αξιού», το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης που εμφανίζεται ο Στέλιος Ρόκκος, ανέβασε μια ανακοίνωση στο Facebook, όπου ενημερώνει για το πρόβλημα υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή.

«Λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου , η Πύλη Αξιού θα παραμείνει κλειστή αυτό το Σαββατοκύριακο! Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση της είδησης, μέσα από την επίσημη σελίδα του τραγουδιστή, δημοσιεύθηκε το εξής μήνυμα. «Παιδιά ο Στέλιος είναι καλά!! Μια μικρή περιπέτεια είχε. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση».