Ο Στέλιος Ρόκκος βρέθηκε καλεσμένος στη Χριστιάνα Αριστοτέλους και στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» στον Alpha Κύπρου όπου κι έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε ανοιχτά για την σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του, όταν και υπέστη έμφραγμα.

«Όταν έπαθα το έμφραγμα, θυμάμαι πως ήμουν υποβασταζόμενος από την σύντροφο μου για να μπω στο αμάξι και λέω “να δεις που θα γίνει μαλ… και δεν θα κάνουμε την εκδρομή”. Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη», περιέγραψε ο Στέλιος Ρόκκος και πρόσθεσε: «Είχαμε μπει σε ένα τριπ να πάμε εκδρομή με την μηχανή! Τέλος, αυτό. Δεν είναι black humor, είναι η αλήθεια γιατί αυτό με πείραζε εκείνη την στιγμή. Το μόνο για το οποίο στεναχωριόμουν ήταν πως αν γίνει καμιά στραβή δεν θα γινόταν η εκδρομή. Αλήθεια λέω πως δεν μου πέρναγε τίποτα άλλο από το μυαλό εκείνη τη στιγμή».

Όσον αφορά την την πρώτη του αντίδραση, είπε: «Ήμουν πολύ ψύχραιμος γιατί δεν γίνεται να μην είσαι και ψύχραιμος εκείνη τη στιγμή. Δεν σου αφήνει περιθώριο αυτό. Πρέπει να χαλαρώσεις και να πας στον γιατρούλη, γιατί αν το προλάβεις αυτό είναι αστείο. Δεν είναι τίποτα. Δηλαδή το κρυολόγημα είναι πιο ανησυχητικό πολλές φορές. Αυτό, άμα το προλάβεις, είναι αστείο. Δηλαδή όταν είδα τι ήταν και πως το γιάτρεψαν, ήταν αστείο».