Επιμέλεια: Αγγελική Στόγια

Πρεμιέρα έκανε το περασμένο Σάββατο το Just the 2 of us με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη με πολλά λαμπερά πρόσωπα να συμμετέχουν στον νέο κύκλο του φιλανθρωπικού show του Alpha.

Ένα όμως από τα πρόσωπα κατάφερε να κλέψει λίγο περισσότερο την παράσταση. Κι ο λόγος για την κυρία Στέλλα Σολωμίδου.

Η τηλεπερσόνα των Σερρών που έγινε ευρύτερα γνωστή χάρη στον Νίκο Μουτσινά έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με τον Πάνο Καλίδη και δεν σταμάτησε να εισπράττει καλά λόγια όχι μόνο από τους κριτές αλλά και από το Twitter.

Ο Σταμάτης Φασουλής δήλωσε θαυμαστής της: «Κυρία Στέλλα είμαι θαυμαστής σας. Ήξερα ότι μαγειρεύετε καλά, δίνετε συμβουλές, κάνετε γυμναστική αλλά δεν ήξερα ότι τραγουδάτε. Δεν περίμενα όλο αυτό το μπρίο, αυτό το δόσιμο στο σόου. Έχετε έναν καλό τραγουδιστή δίπλα σας που ξέρω πώς θα σας βοηθήσει», ανέφερε.

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και η Βίκυ Σταυροπούλου: «Κυρία Στέλλα είμαι φαν σας. Η χαριτομενιά, το μπρίο και το νάζι δεν έχει ηλικία. Φαίνεται σαν πολύ μικρότερη και αυτό την πολλαπλασιάζει. Είστε κοριτσάρα! Θέλω να είστε παράδειγμα για όλα τα κορίτσια και θέλω να μου πείτε κάποια στιγμή την συνταγή για τα γεμιστά που έχετε τρελάνει τον Μουτσινά».

Δείτε μερικά από τα σχόλια για την κυρία Στέλλα που γράφτηκαν στο Twitter:

Ποια είναι όμως η Στέλλα Σολωμίδου;

Η κυρία Στέλλα Σολωμίδου κατάγεται από τις Σέρρες, όμως έχει ζήσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στην Γερμανία. Άρχισε να ασχολείται με ασφάλειες και έκανε καριέρα ως ασφαλίστρια για αρκετό καιρό.

«Πήγα εργάτρια στην Γερμάνία, ο άντρας μου δούλευε στην Εθνική Τράπεζα και σε ασφάλειες. Μείναμε εκεί, εργαστήκαμε, γυρίσαμε πίσω λόγω των παιδιών. 28 χρόνια πρώτη ασφαλίστρια σε όλη την Ελλάδα!», έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της η κυρία Στέλλα.

Έχει μία κόρη από την οποία έχει αποκτήσει δύο εγγονές! Η κα Στέλλα μπορεί να εμφανίζεται ως μια γυναίκα με μπρίο και χαρά, ωστόσο έχει περάσει αρκετά δύσκολα στη ζωή της.

Το τραγικό χτύπημα της μοίρας

Η κα Στέλλα έχει χάσει από τη ζωή τον γιο της, όταν εκείνος ήταν σε ηλικία 38 ετών από σοβαρή ασθένεια, πριν από περίπου 20 χρόνια. Από τότε, όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια, βυθίστηκε στη θλίψη.

Η κόρη της, κάνοντας μια τεράστια προσπάθεια, θέλησε να την επαναφέρει και να απαλύνει όσο είναι δυνατόν τον πόνο της, προτείνοντάς της να ασχοληθεί με την τηλεόραση, μέσω της μεγάλης της αγάπης, της μαγειρικής.

Η κατάθλιψη και η ενασχόληση με την τηλεόραση

Έτσι η κυρία Στέλλα βρήκε ως διέξοδο την τηλεόραση και άρχισε να παρουσιάζει εκπομπές μαγειρικής στο τοπικό κανάλι των Σερρών, Επιλογές. Η ίδια, μέσω της εκπομπής και της αγάπης του κόσμου, μπόρεσε να ξεπεράσει την κατάθλιψη που βίωνε.

«Έχασα το παιδί μου και έπεσα σε κατάθλιψη. Όλως τυχαίως η κόρη μου πήγε σε μία φίλη της που είχαν τοπικό κανάλι και έψαχναν μάγειρα. Η κόρη μου για να με βγάλει από τα φάρμακα και την κατάθλιψη λέει “ας πάρω ένα τηλέφωνο.” Μου λέει “μαμά, πας να μαγειρέψεις στο Επιλογές;” και της λέω ναι. Πάω εκεί, με ρωτάνε αν έκανα ποτέ ξανά τηλεόραση, ποτέ τους λέω. Είναι σαν να πίνεις καφέ με τις φιλενάδες σου, μου είπαν.», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η κυρία Στέλλα.

Η τηλεόραση μπήκε στη ζωή της τα τελευταία 14 χρόνια και το τηλεοπτικό κοινό φάνηκε να αγκαλιάζει τις συνταγές της και να γίνεται η καθημερινή συντροφιά τους. Τα τελευταία 10 χρόνια όμως κάνει την εκπομπή «Πες τα στην κυρία Στέλλα», που τόσο πολύ αγαπήθηκε.

«Αυτά τα μάτια τι κόσμο έκαψαν! Πήγαινα στον οδοντίατρο και αντί για το σάπιο δόντι μου έβγαζαν το γερό», έχει πει η κυρία Στέλλα για τα μάτια της.

Η κυρία Στέλλα έχει το μοναδικό χάρισμα να καταλαβαίνει τις τηλεθεάτριες από την φωνή. Χαρακτηριστική της φράση είναι το «κοριτσάρα μου», η οποία βγήκε επειδή δεν θυμόταν τα ονόματα των πελατών της όταν ήταν ασφαλίστρια.

Η κυρία Στέλλα εδώ και πολλά χρόνια έχει χορηγούς, οι οποίοι την ακολουθούν πιστά σε κάθε της βήμα. «Αφού πουλάω!», έχει δηλώσει.

Επίσης η κυρία Στέλλα Σολωμίδου έχει χάσει τον σύζυγό της όμως δεν ξαναπαντρεύτηκε. Η ίδια έχει αποκαλύψει τον λόγο. «Μέχρι που έφυγε ο σύζυγος έκανα αυτό που έπρεπε. Τώρα κάνω αυτό που θέλω, γι’ αυτό και ανανεώθηκα».