Σέξι φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη δημοσιεύει σήμερα το περιοδικό «Down Town», 21 χρόνια από τον θάνατο της Ελληνίδας σταρ. Οι φωτογραφίες αυτές έρχονται για πρώτη φορά στο φως της  δημοσιότητας.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά και στο εξώφυλλο του περιοδικού «21 χρόνια μετά τον θάνατό της δημοσιεύουμε για πρώτη φορά τις φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τον σέξι εαυτό της».

«Φροντίζω την εμφάνισή μου και κυρίως τη δίαιτά μου. Νομίζω ότι αυτό είναι το μυστικό μου. Δεν τρώω ποτέ κρέας, τρώω πολλά λαχανικά, ψάρια, αβγά και πολλά φρούτα. Προσέχω να μην παίρνω πολλά κιλά» θα δηλώσει η Αλίκη για τα μυστικά ομορφιά της.

«Αυτό που δεν έχασε ποτέ ήταν η θηλυκότητά μου. Στη δουλειά μου και στη ζωή μου ποτέ δεν ξέχασα πως είμαι γυναίκα. Δεν άφησα αυτό μου το κομμάτι» έλεγε στον Ταχυδρόμο το 1981.

Γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου, ανήμερα του Προφήτη Ηλία, το 1934.  Σήμερα αν ζούσε θα έκλεινε τα 83 της χρόνια.

Μετά από δυο μήνες νοσηλείας, η Αλίκη Βουγιουκλάκη πέθανε στις 23 Ιουλίου 1996 στην ηλικία των 62 ετών, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από καρκίνο στο συκώτι. Ακολούθησε διήμερο λαϊκό προσκύνημα της σορού της στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών.

Στις 25 Ιουλίου 1996, η νεκρώσιμη ακολουθία έγινε στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών και η ταφή της πραγματοποιήθηκε από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών δημοσία δαπάνη, παρουσία πολλών συναδέλφων της και πλήθους κόσμου