Μετά την Susan Sarandon και την Romola Garai στη Λέσβο θα βρεθεί σήμερα και η πασίγνωστη ηθοποιός Angelina Jolie ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ.

Η χολιγουντιανή ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μπορούσε να μείνει ασυγκίνητη από το δράμα των προσφύγων και των μεταναστών που φτάνουν καθημερινά στα ελληνικά νησί. Άλλωστε είναι γνωστή για την εν γένει κοινωνική της δράση ακόμα και για τις δημόσιες της παρεμβάσεις σε θέματα που συχνά σοκάρουν τους συντηρητικούς κύκλους της αμερικάνικης κοινωνίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Lesvosnews.gr, η Jolie αναμένεται να προσγειωθεί στην Μυτιλήνη σήμερα Τρίτη 15 Μαρτίου το απόγευμα, όπου μαζί με τους συνοδούς της θα κατευθυνθεί στο hot spot της Μόριας και στη Σκάλα Συκαμινιάς για να δει από κοντά και να συνδράμει και εκείνη με την σειρά της στο προσφυγικό δράμα που ζει η Λέσβος.
Η Angelina Jolie θα έχει μαζί της και τηλεοπτικό συνεργείο από την Αμερική. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η ηθοποιός θα φύγει από το νησί την Τετάρτη 16/2.
Θυμίζουμε πως η διάσημη ηθοποιός έχει επισκεφθεί κατ’ επανάληψη τον Λίβανο, αλλά και τους προσφυγικούς καταυλισμούς στην Ιορδανία, την Τουρκία και την Συρία, με την ιδιότητά της ως πρέσβειρας καλής θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (HCR).