Στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού στο κέντρο διασκέδασης Fantasia βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Tyler Mcbeth.

Σύμφωνα με βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Στέφανος Κασσελάκης διασκέδασε, μαζί με τον σύζυγό του, στη σουίτα του γνωστού νυχτερινού κέντρου της παραλιακής, απολαμβάνοντας τις μεγάλες επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που έκανε ένα διάλειμμα από τον προεκλογικό αγώνα, υποδέχτηκε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης, που κάνει δημόσιες σχέσεις στο κέντρο Fantasia.

Η έξοδος του ζευγαριού έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από τις περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές, ενώ και η Κατερίνα Καινούργιου την Δευτέρα 20/5 έκανε κάποιες αποκαλύψεις μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα.

«Ο Στέφανος κάθισε μόνο δέκα λεπτά στη σουίτα. Είχε στείλει από την προηγούμενη ημέρα στον Κωνσταντίνο Αργυρό, κάθισε 10 λεπτά στη σουίτα και μετά μαζί με τον Τάιλερ πήρε την σαμπάνια κατέβηκε κάτω και μίλησε με τα υπόλοιπα τραπέζια.

Εγώ ξέρω ότι ο Στέφανος με τον Κωνσταντίνο έχουν πολύ καλή σχέση γιατί μένουν και κοντά, μιλάνε γενικά οπότε του έστειλε μήνυμα και βρέθηκε εκεί. Ήταν ευγενέστατος με όλους και δεν δημιούργησε κανέναν πρόβλημα, ούτε είχε κάποια απαίτηση», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Να θυμίσουμε ότι το πρωί της Δευτέρας η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε: «Εγώ θα πω μόνο ότι έχω βαρεθεί να ζούμε για τους άλλους σε αυτή τη χώρα. Θα ήθελα να κάνω μια αποκάλυψη και είναι κάτι που δεν έχει ακουστεί. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Tyler McBeth στα Χανιά. Σας αναφέρω μια πληροφορία που έχω. Δεν ξέρω αν θα είναι μόνο εκείνος, αλλά γνωρίζω ότι μέχρι στιγμής ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει δεχτεί πρόταση».