Το τελευταίο αντίο στον Στηβ Κακέτση είπαν το μεσημέρι της Δευτέρας 22/05 συγγενείς και φίλοι του Στηβ Κακέτση.

Ο άλλοτε ιδιοκτήτης της θρυλικής Νεράιδας, που είχε γράψει τη δική του ιστορία στον πλανήτη της διασκέδασης, πριν από λίγους μήνες είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο επιδείνωσε την ήδη επιβαρυμένη υγεία του, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο Υγεία. Τελικά, δεν τα κατάφερε και η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος καλλιτέχνες αλλά και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Στηβ Κακέτσης ταλαιπωρούνται με προβλήματα υγείας τους τελευταίους μήνες και έφυγε το απόγευμα της Πέμπτης από τη ζωή, σε ηλικία 73 ετών.

Ο γιος του ταξίδεψε από τη Νέα Υόρκη που ζει μόνιμα για να τον αποχαιρετήσει και να σταθεί στο πλευρό της μητέρας του, Κατιάνας Μπαλανίκα.

Υποβασταζόμενη από τον γιο της Μάκη, τον οποίο απέκτησε από τον γάμο της με τον Στηβ Κακέτση έφτασε στο νεκροταφείο Παπάγου η Κατιάνα Μπαλανίκα. Η Κατιάνα Μπαλανίκα, παρότι είχαν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, ήταν δίπλα του σε όλες τις δύσκολες στιγμές του μέχρι και το τέλος του.

Η ηθοποιός, φανερά καταβεβλεμένη, φορώντας μαντήλι, γυαλιά ηλίου αλλά και μάσκα προστασίας, αρνούμενη ευγενικά να κάνει την παραμικρή δήλωση.

Στην κηδεία του Στην Κακέτση το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων η Κάτια Δανδουλάκη, η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος,  ο Αχιλλέας Μπέος και άλλοι.

Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία του Στηβ Κακέτση

Κατιάνα Μπαλανίκα-Μάκης Κακέτσης

Πέγκυ Ζήνα-Γιώργος Λύρας

Ελένη Ράντου

Κάτια Δανδουλάκη

Γιώργος Μαργαρίτης

Γιώργος Γερολυμάτος

Αργύρης Παπαργυρόπουλος

Δημήτρης Μελισσανίδης-Αχιλλέας Μπέος

Φωτογραφίες: NDP photo agency