Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες τραγουδιστές, χαρίζοντάς τους πολλά τραγούδια και τα περισσότερα έγιναν επιτυχίες. Εδώ και λίγο καιρό αποφάσισε να ανοίξει σουβλατζίδικο μαζί με τον αδελφό του.
«Έχω ακούσει ιστορίες από πονεμένους ανθρώπους και τις έκανα τραγούδια. Έχω γράψει όμως και κομμάτια βασισμένα στη δική μου τη ζωή, από τα παιδικά μου χρόνια στη Γερμανία, την παραμονή μου στην Ελλάδα , αλλά και το ταξίδι στις ΗΠΑ για σπουδές, εκεί όπου έμεινα είκοσι χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πηλιανίδης σε συνέντευξή του σε καθημερινή εφημερίδα.
«Έχω γράψει πολλά τραγούδια στο μαγαζί και είμαι συνέχεια με ένα τεφτέρι. Άλλο η δουλειά μου και άλλο η οικογενειακή επιχείρηση, την οποία είπα να δοκιμάσω γιατί δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να γίνει σε αυτή τη χώρα και χρειαζόμουν κάτι πιο σταθερό» πρόσθεσε.
«Το όνειρό μου είναι να γράψω κάποια στιγμή τραγούδι για εκείνες και να «φτιάξω» τα παιδιά μου , όπως έχω κάνει με πολλούς άλλους» κατέληξε.

