Η Kate Middleton νοσηλεύεται στο νοσοκεμίο, ύστερά από σοβαρή χειρουργική επέμβαση που έκανε στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Kate Middleton έχει ακυρώσει το πρόγραμμά της μέχρι το Πάσχα.

Το Παλάτι του Kensington ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε σε «προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα» στην Κλινική του Λονδίνου χθες.

Η ανακοίνωση του παλατιού για την Kate Middleton

«Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 10 έως 14 ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις μέχρι μετά το Πάσχα. «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και επιθυμεί να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές της ιατρικές πληροφορίες», συνεχίζει η δήλωση.

«Το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει, επομένως, ενημερώσεις για την πρόοδο της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες για κοινή χρήση. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τους επερχόμενες υποχρεώσεις της . Ανυπομονεί να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν», πρόσθεσαν.