Καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια ήταν η γνωστή από τον ρόλο της γιαγιάς σε πολλές ελληνικές σειρές, Τιτίκα Σαριγκούλη και δε δίστασε να αποκαλύψει πως έξι φορές το σπίτι της έχει μπει στο μάτι των διαρρηκτών.

«Έχω κάνει το σπίτι μου, όχι φρούριο, αλλά στρατόπεδο συγκέντρωσης! Από συρματόπλεγμα σε συρματόπλεγμα πάμε, μόνο περιστρεφόμενο προβολέα δεν έχω βάλει! Όπου να ‘ναι, θα έρθει κι αυτός», είπε χαρακτηριστικά η 81χρονη ηθοποιός.

Μάλιστα, η Τιτίκα Σαριγκούλη περιέγραψε τις φορές που βρέθηκε αντιμέτωπη με τους κακοποιούς. «Σήμερα ένας πήδηξε από την ταράτσα, άκουσα το θόρυβο, φώναξα “ποιος είναι;” και έφυγε. Την άλλη φορά τον έπιασα τον άλλον στα κεραμίδια, του λέω “κατέβα κάτω γιατί θα σε κάνω κουμπότρυπες” κι έγινε άφαντος. Την άλλη φορά, 6:30 το πρωί ακούω να παραβιάζεται η πόρτα της ταράτσας, φωνάζω “ποιος είναι”, δεν παίρνω απάντηση. Όταν ανέβηκα πάνω, την είχε σπάσει την πόρτα και είχε γίνει άφαντος. Μια άλλη φορά μπήκαν μέσα και μου πήραν μια μηχανή Singer» εξομολογήθηκε.

Επίσης αναφέρθηκε στους διαρρήκτες που «χτυπούν», κυρίως ηλικιωμένους, υποδυόμενοι ότι εργάζονται στη ΔΕΗ ή άλλους οργανισμούς κοινής ωφέλειας και προειδοποίησε τον κόσμο να προσέχει.