Έχει περάσει από όλα τα στάδια στην ζωής της. Αγγίζοντας τα όρια και καταφέρνοντας να επανέλθει στις υγιής ισορροπίες. Η Sunny Μπαλτζή μίλησε στο «ΕΓΩ» για την rock n roll εποχή που βίωσε, τα ναρκωτικά, το φλερτ με τον αλκοολισμό αλλά και την εποχή που ήταν ανορεκτική. Με moto της ότι μόνο μέσω της αγάπης ωριμάζεις ενώ η μόνη της εξάρτηση είναι η μουσική της.

Έχεις δοκιμάσει ναρκωτικά;

«Όλοι οι άνθρωποι της γενιάς μου που κινούμασταν στον ίδιο ιδεολογικό χώρο είχαμε δοκιμάσει. Δεν ήταν μεμπτό εκείνα τα χρόνια».

Τι έμαθες από αυτά;

«Επειδή έχω μια φυσική απέχθεια στα φάρμακα, δεν μπορούσα να λειτουργήσω μέσα από τα ναρκωτικά. Είμαι από μόνη μου τόσο «ανεβασμένη» που οτιδήποτε άλλο δεν με χαλάει».

Φλέρταρες με τον αλκοολισμό;

«Ναι αλλά δε υπήρξα ποτέ αλκοολική. Δεν έφτασα ποτέ στο σημείο να σηκώνομαι το πρωί και να τρέμω, ούτε και να πίνω μόνη μου στο σπίτι.Όμως μου αρέσει το αλκοόλ. Το να πιω ένα ποτήρι κρασί με αγαπημένους μου ανθρώπους είναι ένας από τους λόγους που ζω».

Πέρασες από το στάδιο της βουλιμίας ή της ανορεξίας;

«Νιώθω ευλογημένη γιατί ξέρω και τις δυο φάσεις. Δεν υπήρξα ποτέ παχιά. Μικρή ήμουν υπερβολικά αδύνατη. Έπειτα πήρα κάποια κιλά. Πέρασα μια περίοδο που ήμουν ανορεκτική. Ξεχνούσα να φάω. Όταν δεν τρως χάνεις την επιθυμία σου για φαγητό. Είχα φτάσει 48 κιλά. Με ιντρίγκαρε ότι μπορούσα να επιβληθώ στις εξαρτήσεις μου. Αντιλήφθηκα όμως ότι η ουσία βρίσκεται στην ισορροπία».

Σε ποιες άλλες εξαρτήσεις σου έχεις επιβληθεί;

«Σε όλες. Υπήρχαν φάσεις που τα ναρκωτικά ήταν μπροστά μου και δεν έδινα καμία σημασία. Ουσιαστικά είμαι ένας απόλυτα συντηρητικός άνθρωπος μέσα στην υπερβολή μου να βιώσω την ζωή . Η μόνη εξάρτηση μου που αποδέχομαι και αγαπώ είναι η μουσική».