Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Super Κική, η οποία αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια που την οδήγησε στο κρατητήριο.

«Έχω την λεγόμενη χαρούμενη κατάθλιψη που είναι μόνιμη.  Τα τελευταία γεγονότα με τις αστυνομίες και όλα αυτά, ήταν πολύ αχρείαστο για μένα, τρελή δοκιμασία. Θα’ πρεπε να μου ζητάνε συγγνώμη όλοι και ούτε καν να είναι ουδέτεροι κάποιοι. Ξαφνικά βρέθηκα στα κρατητήρια επειδή ένας άνδρας έδερνε από το πρωί μέχρι το βράδυ τη φίλη μου», είπε αρχικά η Super Κική.

Όσον αφορά το κίνημα metoo η Super Κική είπε: «Καλά δεν το συζητώ, για τις ψευτοφεμινίστριες, τα metoo για πότε εξαφανίστηκαν όλες αυτές. Δηλαδή μόνο αν είχα πεθάνει εγώ ή η φίλη μου, θα βγαίνανε με τα σουτιέν πάνω στον αέρα. Ζήτησα υποστήριξη από εκεί και αυτές να κάνουν τον Αλέκο», είπε η Σούπερ Κική με αφορμή το περιστατικό.

Για τη συνεργασία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Super Κικη δήλωσε: «Από μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός, παρουσιάστρια η μάνα μού έλεγε πως δεν θα μπορέσεις να κάνει τη δουλειά αυτή χωρίς να διαβάζεις και της έλεγα: “Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν έχει πάει σχολείο, δεν ξέρει Αγγλικά και έτσι θα γίνω όπως αυτός».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα ξαναδούλευα με τον Γρηγόρη, αλλά τη θέση που είχα στο The 2night show δεν θα την ξαναείχα. Θα πρέπει να είναι χωρίς λουριά».

Να θυμίσουμε ότι στις 20 Φεβρουαρίου η Super Κική, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο κρατητήριο.

Η γνωστή influencer όπως αποκάλυψε μέσω Instagram όλα ξεκίνησαν όταν πήγε να βοηθήσει μια συνεργάτιδα και φίλη της, η οποία – σύμφωνα με τη Super Κική – κακοποιείται από τον πρώην σύντροφό της.

Από την πλευρά του, ο πρώην σύντροφος της συνεργάτιδας της καταγγέλλει τη Super Κική και δύο γυναίκες ως ηθικούς αυτουργούς στον ξυλοδαρμό του, κάνοντάς τους μήνυση.

Τελικά η Super Κική αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους ενώ αποφασίστηκε να μην πλησιάζει τον 40χρονο που ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από άτομο του περιβάλλοντός της.