Επιμέλεια: Αγγελική Στόγια

Στο κρατητήριο οδηγήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 21/2 η γνωστή influencer Super Κική μετά τη δημόσια καταγγελία που έκανε για τη στενή της φίλη η οποία – όπως ισχυρίζεται- κακοποιείται από τον πρώην σύντροφό της, ενώ κινδύνευσε και η ίδια από τον συγκεκριμένο άνδρα. Δημοσιεύοντας στα social media μια σειρά με αναρτήσεις, μέσα από τις οποίες εξιστορούσε τα γεγονότα, η γνωστή instagrammer περιέγραψε όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στην εν λόγω υπόθεση.

Δείτε ΕΔΩ τις αναρτήσεις που έκανε η Super Κική για το συμβάν.

Η Super Κική δημοσίευσε και μια φωτογραφία μέσα από το περιπολικό όπου βρισκόταν μαζί με τα φιλικά της πρόσωπα. Ωστόσο, μετά από λίγα λεπτά έσβησε την εν λόγω φωτογραφία.

Το πρωί της Τρίτης 21/2 μετά τις 8 το πρωί, η Super Κική μαζί με δύο ακόμα γυναίκες, οι οποίες κρατήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, πήραν τον δρόμο για την Ευελπίδων.

Τι δήλωσε η Super Κική μέσα από το κρατητήριο

Στην εκπομπή «Πρωινό μας», μίλησε η Super Κική, μέσα από το κρατητήριο που οδηγήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 21/2, περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν λίγο πριν την σύλληψή της αλλά και στη συνέχεια που οδηγήθηκε στα κρατητήρια.

«Πολλά χρόνια κρατάει αυτή η κολόνια, αυτή η κοπέλα προσπαθεί να ξεφύγει αλλά δεν μπορεί. Είμαστε χρόνια φίλες, έχω βαφτίσει και το παιδί της, τους τελευταίους τρεις μήνες έμενε στο σπίτι μου. Αυτός δεν έπαιρνε από λόγια, του έχει κάνει 4 μηνύσεις, το μόνιμο εμπόδιο στη ζωή της, εδώ και πολλά χρόνια», είπε αρχικά η Super Κική.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εμένα με πήρε 8 η ώρα το πρωί η μικρή, έφυγα με τις πιτζάμες, καλώ την αστυνομία, πάμε στο τμήμα και μετά αυτός μας κάνει μήνυση ότι και καλά εμείς του το είχαμε στήσει αυτό και σε κλάσματα δευτερολέπτων βγάζει απόφαση ο εισαγγελέας ότι θα μείνουμε μέσα όλοι. Έχει χαρεί που είμαστε σε ένα πολύ καλό τμήμα και μας αφήνουν με τα κινητά οι άνθρωποι και χωρίς χειροπέδες».

«Δεν έχει λήξει όλο αυτό, δεν ξέρουμε καν αν θα βγούμε αύριο», κατέληξε η Super Κική.

Η μητέρα της Super Κικής στην Κατερίνα Καινούργιου

Ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά η μητέρα της Super Κικής, κυρία Στέλλα, μετά τη σύλληψη της κόρης της.

«Δεν έχω επικοινωνήσει με την κόρη μου, γιατί τους έχουν πάρει τα κινητά. Είναι ό,τι βλέπω από την τηλεόραση. Δε ξέρω πολλά πράγματα. Εκείνο που έχω να πω είναι ότι νιώθω μια απέραντη ντροπή. Ντροπή και σιχαμάρα για το κράτος που ζω. Ντροπή, ντροπή. Βλέπω αυτό το παιδί με την άλλη κοπέλα που προσπαθούν να επιβιώσουν με νύχια και με δόντια με χειροπέδες αντί να είναι αυτός, να τον συλλάβουν από την πρώτη στιγμή, Παίρνει ναρκωτικά, παίρνει ουσίες, είναι αλκοολικός» ανέφερε αρχικά η μητέρα της γνωστής influencer, η οποία δε μπορούσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό της.

«Ντρέπομαι για το πώς λειτουργεί το κράτος. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Καμία όμως. Είμαι καμένη από τη δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, υπάρχει μόνο συμφέρον και χρήμα. Αυτός δεν το κάνει για τη δημοσιότητα. Αυτός θέλει βοήθεια. Θέλει βοήθεια. Πρέπει να τον πιάσουν να τον κλείσουν σε ένα ίδρυμα» πρόσθεσε σε άλλο σημείο η κυρία Στέλλα.

Η μητέρα της Σούπερ Κικής τόνισε πολλές φορές πως ντρέπεται με την εικόνα που βλέπει καθώς θεωρεί απαράδεκτη την κίνηση των αστυνομικών να φορέσουν χειροπέδες πισθάγκωνα στην κόρη της.«Εδώ μιλάμε για ενδοοικογενειακή βία και βάζεις χειροπέδες σε αυτά τα κορίτσια; Σας λέω ότι θα έπρεπε να υπάρχουν διαχωρισμοί και να μη τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι. Ντρέπομαι και το λέω και το ξαναλέω. Που ήταν ο εισαγγελέας χθες το απόγευμα να τους πιάσει να μιλήσουν; Γιατί δε τους εξέτασε εκείνη την ώρα; Έχουν να κάνουν με τα πιο καλά παιδιά του κόσμου. Βοηθάνε κόσμο, βοηθάνε ανθρώπους, παλεύουν. Είναι μεγάλη ντροπή αυτό που βλέπω. Ποιόν πιάσανε μωρέ; Τα Γλυκά Νερά πιάσανε; Ντροπή τους. Δε θα έπρεπε να είναι ίδια η διαδικασία για όλους.

Η κόρη μου είναι η νονά της κόρης της φίλης της και ήταν η πρώτη κίνηση που έκανε το κοριτσάκι να πάρει τη νονά της μπροστά σε αυτό που έβλεπε. Το κοριτσάκι με τη φίλη της έμεναν στην κόρη μου 5-6 μήνες… Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια της μικρής. Αυτόν τον άνθρωπο, επειδή πίνει ουσίες, πρέπει να τον συλλάβει κάποιος αλλά όχι να τον βάλει φυλακή, να τον πάει σε κέντρο απεξάρτησης. Η κόρη μου έχει πάρει φύλακα στο μαγαζί γιατί φοβούνται… Δηλαδή αν σκοτώσει κάποιον αυτός ο άνθρωπος, τότε θα επέμβει ο εισαγγελέας;» είπε η κυρία Στέλλα.

Η επίσκεψη που δέχτηκε η Super Κική στο κρατητήριο

Η γνωστή influencer στο κρατητήριο δέχτηκε την επίσκεψη της καλή της φίλης Κατερίνας Πεφτίτση, η οποία στο βίντεο που δημοσίευσε έγραψε:

«Κρατάτε γερά φίλες μου, έρχομαι με φαΐ».

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του άνδρα που καταγγέλλει κακοποίηση από τη Super Κική και τις φίλες της

Το φως της δημοσιότητας είδαν πριν από λίγη ώρα κάποιες φωτογραφίες του άνδρα που ισχυρίζεται ότι υπέστη ξυλοδαρμό από άγνωστο που –σύμφωνα με τον ίδιο- έβαλαν η Super Κική και οι δύο φίλες της και γι’ αυτό συνελήφθησαν εξασφάλισε το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο άνδρας έχει χτύπημα στο μέτωπο και στο χέρι, ενώ έχει και αμυχές.

Ο συνήγορος του άνδρα που καταγγέλλει την κακοποίηση, κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, το πρωί της Δευτέρας μίλησε στο Πρωινό.

Ποια είναι η influencer Super Κική

Η Super Κική ή αλλιώς Κική Λιτσάκη έγινε ευρέως γνωστή το 2020 μέσα από τις «Σφήκες» όπου μαζί με τις Φελίσια Λαπάτη και Χρύσα Κατσαρίνη μέσα από το καμαρίνι τους έδιναν μια πικάντικη νότα στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η 31 χρονη Κική είναι μια από τις πιο δημοφιλείς influencers και stand up comedians όμως η ζωή της ήταν…ταραχώδης.

Δύσκολη παιδική ηλικία, ενδοοικογενειακή βία, ναρκωτικά από τα 13, συμμορία Locos, παραμονή σε φυλακή ανηλίκων. Κατάφερε όμως να ξεφύγει και να επανέλθει κερδίζοντας το στοίχημα με τη ζωή. Η Κική Λιτσάκη έχει σπουδάσει ηθοποιός και προσπαθεί να μεταφέρει αισιοδοξία και χαμόγελα μέσα από καθημερινές ιστορίες στα social media.

Έχει μιλήσει ανοιχτά για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στη Χίο, για την ενδοοικογενειακή βία, για τη χρήση ναρκωτικών και τη φυλακή.

«Ο πατέρας μου δεν ήταν το πρότυπο του πατέρα. Πέρασα πολύ δύσκολα με τον πατέρα μου και έκανα πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία, άκουγα τη λέξη μπαμπάς και μαμά και με έπιαναν τα κλάματα, δεν μπορούσα τα διαχειριστώ. Παρ’ όλα αυτά, αν μου έλεγες να γυρίσει ο χρόνος πίσω και να άλλαζα πατέρα δεν θα τον άλλαζα ποτέ. Ήταν βίαιος με τη μαμά μου και με εμένα. Θυμάμαι όλες τις βίαιες εικόνες από 5 χρονών, για κακή μου τύχη έχω πάρα πολύ δυνατό μνημονικό. Δεν θέλω να τους δικαιολογήσω. Ο πατέρας μου μετά τον χωρισμό βρήκε μια άλλη γυναίκα, με την οποία δεν περνούσα καθόλου καλά, τις ώρες που έλειπε εκείνος από το σπίτι. Συνήθως οι γυναίκες του πατέρα μου με ζήλευαν γιατί εκείνος δεν ήθελε να κάνει άλλο παιδί.

Έφυγα πολύ μικρή από το σπίτι μου και έμενα σε έναν γείτονα μεγαλύτερο από μένα. Ήταν η πρώτη φορά που ήρθα σε επαφή με gay. Τον θαύμαζα πολύ. Η μάνα μου δούλευε άπειρες ώρες και η αλήθεια είναι πως, το έχει παραδεχθεί και εκείνη, ήταν στην κοσμάρα της εντελώς. Ασχολιόταν με άλλα πράγματα. Στα 13 μου ήπια τα πρώτα ναρκωτικά. Δεν ήρθε κανένας και δεν προσέγγισα κανέναν.

Ήθελα να κόψω τα ναρκωτικά αλλά δεν ήξερα πως. Ένα πρωί ήρθε στο σπίτι η αστυνομία. Μας μάζεψαν όλους τους φίλους μου, τη συμμορία…που εκείνη θεωρούσε παρέα. Μας έβαλαν μέσα στο κρατητήριο. Έχω μπει φυλακή για χρήση και εμπόριο. Μας είπαν ότι η σύλληψη έγινε για σύσταση συμμορίας και εγκληματικής οργάνωσης. Οι γονείς μου δεν ήξεραν ότι μπαινόβγαινα στη φυλακή. Αλλά και να το ήξεραν δεν θα άλλαζα κάτι» έχει εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Να σημειώσουμε εδώ πως στη Χίο η Κική μπήκε στους κόλπους των Locos, μιας συμμορίας που διακινούσε ναρκωτικά στο νησί και επί χρόνια βρισκόταν στο στόχαστρο της αστυνομίας. Η ανάμιξη της σ΄αυτή την ομάδα ήταν και ο λόγος που μπήκε στη φυλακή.

Πριν λίγο καιρό η Super Κική παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα όπου είχε μιλήσει για τη φίλη της, Αντρέα, με την οποία άνοιξαν μαζί επιχείρηση. Γνωρίστηκαν στη φυλακή και ύστερα βρέθηκαν μαζί στο πρόγραμμα απεξάρτησης.

«Τα χρόνια στη φυλακή ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Δεν είναι μόνο ότι βλέπαμε στις ταινίες. Φροντίζαμε να κρατάμε τα χαμόγελά μας μέσα στο κελί», είπε αρχικά η Σούπερ Κική.

«Προτιμώ να έχω λιγότερα λεφτά, πάρα να ταλαιπωρούμαι. Η τηλεόραση είναι μία δύσκολη έως απαίσια δουλειά. Εάν μου το ζητούσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ξαναπήγαινα στην εκπομπή του. Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς την απήχηση από τον κόσμο, οι πιο κοντινοί άνθρωποι είναι το πρόβλημα», εξομολογήθηκε η γνωστή influencer.

Η κατάθλιψη και η αποβολή

H Super Κική είχε ανακοινώσει ότι είναι έγκυος, σε μια δύσκολη σχέση και ότι θα γινόταν μόνη μαμά. Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν καλά καθώς απέβαλε.

Για την δύσκολη περίοδο που πέρασε κατάθλιψη και έκοψε μόνη της τα αντικαταθλιπτικά, η Super Κική εκμυστηρεύτηκε: «Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψή αφού απέβαλα. Κάθε εμπόδιο για καλό. Στις γυναίκες που βιώνουν μία αποβολή, λέω δεν έγινε και κάτι, όλα καλά. Μετά την αποβολή πήρα φαρμακευτική αγωγή. Είχα πάρει την απόφαση να μεγαλώσω το παιδί μόνη μου, γιατί δεν τα πήγαινα καλά με τον τότε σύντροφο μου».

Η Super Κική την περσινή τηλεοπτική σεζόν συμμετείχε στο Just the 2 of us όπου μαζί με τον Γιώργο Βελισσάρη ως παρτενέρ κατάφεραν να ξεχωρίσουν στο φιλανθρωπικό show.