Ο μεγάλος τελικός του Survivor 2024 βρίσκεται σε εξέλιξη. Ένα από τα θέματα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού είναι η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνιση της Χρύσας Χατζηγεωργίου.

Η Χρύσα Χατζηγεωργίου, που συμμετείχε στην μπλε ομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς στις 17η εβδομάδα του παιχνιδιού, αφήνοντας το στίγμα της με τη δυναμική της παρουσία και τις αθλητικές της επιδόσεις.

Όμως, στον τελικό του Survivor 2024, η Χρύσα Χατζηγεωργίου εμφανίστηκε μελαχρινή και σαφώς πιο αδυνατισμένη, αφήνοντας τους πάντες άφωνους. Η αλλαγή στην εμφάνισή της ήταν τόσο ιδιαίτερη, που πολλοί θεατές δεν την αναγνώρισαν στα πρώτα πλάνα.

Στα social media, τα σχόλια για την εμφάνιση της Χρύσας Χατζηγεωργίου έδιναν και έπαιρναν, με κάποιους να εκφράζουν τον θαυμασμό τους για την αλλαγή και άλλους να δηλώνουν ότι προτιμούσαν την παλιά της εμφάνιση.

Πέρα από την εμφάνισή της , η Χρύσα Χατζηγεωργίου μίλησε στον τελικό του Survivor 2024 για την εμπειρία της στο ριάλιτι, δηλώνοντας ότι ήταν μια από τις πιο δύσκολες, αλλά και πιο ωφέλιμες εμπειρίες της ζωής της.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency