Ηττημένοι της τελευταίας αναμέτρησης ασυλίας ήταν οι Κόκκινοι, με αποτέλεσμα να πρέπει να στείλουν στον… τάκο των υποψηφιοτήτων ακόμα ένα μέλος τους με τα περιθώρια πια να έχουν στενέψει για όλους.

Το Survivor φτάνει στο τέλος του και οι παίκτες  δεν έχουν πολλές επιλογές στις ψηφοφορίες τους. Γι’ αυτό, λοιπόν, η κόκκινη ομάδα ακολούθησε την παρότρυνση του Γιώργου Λιανού να ψηφίσει τον πιο αδύναμο της κρίκο.

Ποιο μέλος της κόκκινης ομάδας θα συναντούσε, λοιπόν, τον Σταμάτη, τον Χριστόφορο και τον Ντάνιελ στην επόμενη δοκιμασία αποχώρησης; Ποιος ή ποια θα έδινε την μάχη για την παραμονή στο Survivor;

Και το όνομα του παίκτη που αποτελεί και την τέταρτη υποψηφιότητα προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα δεν είναι άλλο από τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους.

«Περίμενα αυτό το αποτέλεσμα 100%, όπως έλεγε και ο μεγάλος Νίκος Αλέφαντος. Απολύτως αποδεκτό. Δεν χρειάζεται να λέμε τα ίδια, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας, γιατί όλοι θα βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση ενδεχομένως κάθε εβδομάδα» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης του Survivor.