Με την τέταρτη υποψηφιότητα προς αποχώρηση ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τετάρτης 05/06. Για ακόμα μια φορά οι Μπλε γνώρισαν την ήττα από την κόκκινη ομάδα στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας.

Έτσι, όπως κάθε άλλη φορά βέβαια, όλοι οι παίκτες του Survivor συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να μάθουν τον τέταρτο υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

«Η μπλε ομάδα μίλησε και η απόφαση είχε παρθεί» αναφώνησε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει στη συνέχεια τις μπλε ψήφους. Τις περισσότερες εξ αυτών, τρεις στον αριθμό, πλην της δικιάς του, συγκέντρωσε ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

«Αναμενόμενο ήταν το αποτέλεσμα, το περίμενα. Ήξερα ότι αν χάναμε μια ασυλία, θα ήμουν εγώ αυτός που θα ήταν ο επόμενος υποψήφιος για να πάει στη μονομαχία. Οπότε, από τη στιγμή που το ήξερα, είμαι και έτοιμος για να πάω στη μονομαχία. Θα πάω για έκτη φορά για την έκτη θέση» εξομολογήθηκε ο Σταμάτης Ταλαδιανός αμέσως μετά την ανακοίνωση της νέας του υποψηφιότητας στο Survivor.