Ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν ο παίκτης που αποχώρησε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, από το Survivor All Star. Πρόκειται για έναν από τους παίκτες, με τον οποίον είχαν δημιουργηθεί πολυάριθμες εντάσεις, μιας και πάντοτε έλεγε ανοιχτά την γνώμη του.

Μαζί του υποψήφιοι ήταν επίσης ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μελίνα Μεταξά, ωστόσο ο Τάκης ήταν αυτός που είδε την έξοδο από το reality επιβίωσης.

Το απόγευμα της Κυριακής 22 Μαΐου, ο Τάκης Καραγκούνιας επέστρεψε στην Ελλάδα, με τον φωτογραφικό φακό του govastiletto.gr να τον απαθανατίζει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγη ώρα αφότου κατέφθασε στα πάτρια εδάφη.

Ο ίδιος, με τη συνοδεία των ανθρώπων της παραγωγής του ριάλιτι, απέφυγε, όπως έχει συμβεί και με τους υπόλοιπους παίκτες, να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στις κάμερες, αν και στον χώρο υπήρχαν πολλοί φωτογράφοι, αλλά και ρεπόρτερ από τις περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές.

Ανανεωμένος, μπανιαρισμένος και χαμογελαστός, ο Τάκης Καραγκούνιας έδωσε μερικά κλικ στους φωτογράφους και αποχώρησε από το Ελευθέριος Βενιζέλος.

Φωτογραφίες: NDP photo agency