Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Πρωινό μας» ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε το παρασκήνιο της σχέσης της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο, καθώς και την αντίδραση της τραγουδίστριας μετά τα τρυφερά τετ α τετ του με την Καρολίνα Καλύβα.

«Οι δικές μου πηγές λένε πως ήταν μαζί τους τελευταίους δύο μήνες. Το θέμα είναι ότι ξαφνικά η Ελευθερία Ελευθερίου βρίσκεται στο “στόχαστρο”. Νιώθει πάρα πολύ άσχημα, εγώ ξέρω ότι έκλαψε. Έχω μιλήσει μαζί της, έχει περάσει από όλα τα συναισθήματα. Νομίζω ότι έχει ρωτήσει και τη Βρισηίδα», είπε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια η Βρισηίδα Ανδριώτου επιβεβαίωσε πως όντως η τραγουδίστρια την πήρε τηλέφωνο και τη ρώτησε αν συμβαίνει κάτι με τον Μάριο και συμπαίκτριά του.

Κατόπιν ο Νίκος Γεωργιάδης πρόσθεσε: «Και μένα με ρωτούσε. Μου είπε πως δε μπορεί να το πιστέψει και δεν είναι αυτός ο Μάριος που γνωρίζει τόσα χρόνια. Στο τέλος αναγκάστηκε να μου παραδεχτεί ότι είναι μαζί. Είναι πάρα πολύ σοκαρισμένη γιατί μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν ήθελε να το πιστέψει. Είχαν κάνει συμφωνία πως ακόμη κι αν μπει η Ελευθερία στο παιχνίδι δε θα έδιναν τέτοιο ριάλιτι οι δυο τους. Εγώ καταλαβαίνω πως ήταν σίγουροι πως δε θα τους πιάσουν. Η Ελευθερία εγώ θεωρώ δεδομένο ότι θα μπει. Και επίσης έχω να σας πω ότι το πρώτο τηλεφώνημα που έκανε η Ελευθερία όταν είδε το τρέιλερ ήταν στο Bo».