Ανατρεπτικό ήταν το συμβούλιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής στο «Survivor All Star». Σε αυτό ο Στάθης Σχίζας ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του, σοκάροντας τους συμπαίκτες του.

«Εντελώς τυχαία, ακριβώς την ίδια μέρα, πέρσι μπήκα στο δικό Survivor. Μπήκα με τόσο πολύ αγάπη πραγματικά, τόσο πάθος, γιατί ήταν όνειρο μου να ζήσω αυτή την εμπειρία. Το ζω, ο κόσμος με αγαπάει, ο κόσμος με αναδεικνύει νικητή για τις αξίες και την ηθική μου και έρχομαι σε αυτό το παιχνίδι φέτος και βλέπω ένα διαφορετικό παιχνίδι. Βλέπω ένα παιχνίδι απάνθρωπο, ένα παιχνίδι ανθρωποφάγο, ένα παιχνίδι που για τα χρήματα μπορούν να γίνουν τα πάντα.

Φίλοι να πουλάνε φίλους, φίλοι να κάνουν πλάτες σε άλλους φίλους, άλλος να λέει “πρόσεχε μου την κοπέλα μου” και αυτός να κάνει κάτι μαζί της, φίλοι του έξω να κάνουν πλάτη σε αυτόν. Έχουμε καταντήσει κάτι τελείως έξω από τα νερά μου. Κάτι τελείως έξω από την αξιοπρέπεια μου.

Με έχουν βρίσει, όταν δεν με έχει πει στη ζωή μου κανείς ψεύτη και όλα αυτά τα επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν απέναντι μου. Είναι κάτι πολύ ξένο για μένα αυτό το παιχνίδι. Ξέρω ότι θα χαρούν όλοι με αυτό που θα πω, αλλά κυρίως με νοιάζει που χαίρομαι εγώ. Εγώ θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι, τέλος και η απόφαση μου είναι μετά από πολύ ώριμη σκέψη.», είπε ο Στάθης Σχίζας μεταξύ άλλων και μετά πήρε την άδεια από τον Γιώργο Λιανό για να αποχωρήσει από το «Survivor All Star».

Λίγο μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα. Μέσω των instastories η influencer και επιχειρηματίας έγραψε: «Φεύγεις με το ήθος, τις αρχές και την αξιοπρέπειά σου. Και πάνω από όλα με το κεφάλι ψηλά. Η ψυχική υγεία δεν εξαγοράζεται με κανένα έπαθλο και καμία χρηματική αμοιβή… Σε περιμένω».