Γυναικεία υπόθεση ήταν αυτή την εβδομάδα η αποχώρηση στο Survivor. Κάτι που πραγματοποιήθηκε στο νέο επεισόδιο που ήρθε το βράδυ της Τετάρτης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Την ύστατη μάχη στον στίβο κλήθηκαν να δώσουν τρεις παίκτριες από την κόκκινη ομάδα και μια από την μπλε ομάδα του ριάλιτι επιβίωσης. Ο λόγος για την Μαρία Αντωνά, την Κατερίνα Δαλάκα και την Έλενα Αμανατίδου από την ομάδα των Διασήμων και τη Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Μαρία Αντωνά κέρδισαν πρώτες την παραμονή τους και κατόπιν στον τάκο βρέθηκαν η Έλενα Αμανατίδου και η Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Τελικά αυτή που επικράτησε ήταν η Χρύσα Χατζηγεωργίου με αποτέλεσμα η Έλενα Αμανατίδου να είναι εκείνη που αποχώρησε από το Survivor.

«Πραγματικά ήθελα να παραμείνω στο παιχνίδι, δεν πρόλαβα πολύ να το ζήσω. Καλή ανάμνηση μου αφήνει, αλλά θα μου μείνει σαν να μην εκπλήρωσα τον στόχο που ήθελα. Τώρα έβρισκα τα πατήματά μου. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, τα έχω χαμένα» τόνισε, μεταξύ άλλων, αμέσως μετά την αποχώρησή της με δάκρυα στα μάτια η Έλενα Αμανατίδου.