Οι Διάσημοι, το βράδυ της Τετάρτης, κατόρθωσαν να πάρουν τη νίκη στο πρώτο αγώνισμα επάθλου για το φετινό Survivor. Έτσι λοιπόν, λόγω και της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, όλοι οι παίκτες της κόκκινης ομάδας είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τους συντρόφους τους και να δεχθούν κάποια πολύ ιδιαίτερα γι’ αυτούς δώρα από την Ελλάδα.

Όταν ήρθε η σειρά για την Μαρία Αντωνά να λάβει το δικό της πρώτο μήνυμα στο Survivor, αρχικά το δώρο και ύστερα τα λόγια από τον Άρη Σοϊλέδη την έκαναν να μην μπορεί να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση. «Ανοίγοντας το κουτάκι, λοιπόν, η όμορφη παρουσιάστρια είδε έναν λούτρινο Τουίτι και ξέσπασε με μιας σε κλάματα.

«Μπορεί αυτό να είναι έτσι αστείο και γλυκό αλλά έχει πολύ μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα. Αυτό το είχα πάει σε ένα ταξίδι που είχα κάνει στο Βουκουρέστι, όταν έπαιζε ο Άρης ποδόσφαιρο εκεί και έχουμε όλη την οικογένεια. Δηλαδή έχουμε αυτό το μικρό και έχουμε και την μαμά. Είναι η προσομοίωση του Άρη, άμα δείτε τα ματάκια του! Αυτά ήταν και είναι τα μωρά μας και αυτό είναι το πρώτο » αναφώνησε η Μαρία Αντωνά για να ακούσει, ευθύς αμέσως, το μήνυμα του «Βαλεντίνου» της!

«Θέλω να ξέρεις πως με έχεις κάνει πάρα πολύ περήφανο με όσα έχεις καταφέρει μέσα στο παιχνίδι, έχεις ξεπεράσει πολλούς από τους φόβους τους οποίους είχες και ένα από τα σημαντικότερα πράγματα είναι ότι έχεις δείξει τις αξίες σου σαν άνθρωπος. Πραγματικά σε χαιρόμαστε όλοι για αυτό. Μου λείπεις πολύ, όλα είναι υπέροχα εδώ, ο γατούλης μας είναι μια χαρά και κοιμόμαστε αγκαλίτσα πλέον στο κρεβάτι».«Κράτα γερά, συνέχισε έτσι, σ’ αγαπώ πάρα πολύ και μου λείπεις» τόνισε ο πρώην παίκτης του Survivor και σύντροφος της Μαρίας Αντωνά, Άρης Σοϊλέδης.

Δευτερόλεπτα αργότερα, όμως, η παίκτρια της κόκκινης ομάδας σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Αρούλη μου, σ’ αγαπώ πολύ! Το ξέρεις ότι είσαι ο λόγος που είμαι εδώ! Χαίρομαι πολύ που σε έχω κάνει περήφανο γιατί κάθε φορά, όποτε πάω σε ένα run, πάντα σκέφτομαι εσένα και αυτά που έχεις καταφέρει και εσύ οπότε είναι δύσκολο για μένα αυτό. Πραγματικά όμως χαίρομαι πολύ και να ξέρεις ότι σ’ αγαπάω πάρα πολύ».