Όσα είπε ο Χρήστος Βολικάκης στους συμπαίκτες του πριν αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor έφεραν αναστάτωση. Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης το βράδυ της Κυριακής 28 Ιανουαρίου ο Σάββας Γκέντσογλου έκανε μια αναφορά σ’ αυτά, τα οποία του προκάλεσαν τον εκνευρισμό του εναντίον της Μαρίας Αντωνά.

«Μας μετέφερε ο Χρήστος, ότι η Μαρία Αντωνά νιώθει πως θα ψηφιστεί και οργανώνει μια ομάδα με σκοπό να ψηφιστεί ο Αλέξης Παππάς, όπως έγινε και στην προηγούμενη ψηφοφορία που δεν βγήκε υποψήφιος για μία ψήφο. Να ψηφιστεί ο Αλέξης Παππάς και κατά συνέπεια να ψηφιστώ κι εγώ γιατί δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος άνδρας.

Ήταν τόσο πειστικός ο τρόπος του, το έλεγε με κλάματα στα μάτια και δυστυχώς τον πίστεψα εκείνη την ώρα και νευρίασα με τη Μαρία Αντωνά. Δεν γνωριζόμαστε με τη Μαρία Αντωνά, γνωριζόμαστε απ’ έξω, ξέρω τον Άρη Σοϊλέδη πάρα πολλά χρόνια, τον εκτιμώ πάρα πολύ και δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση αυτό. Το λάθος το δικό μου ήταν ότι όταν το άκουσα αυτό δεν πήγα να πιάσω κατευθείαν τη Μαρία και πίστεψα τον Χρήστο. Οφείλω μια πολύ μεγάλη συγγνώμη στη Μαρία, που όπως αποδείχτηκε ήταν ένα ψέμα που μετέφερε σε διάφορους ο Χρήστος και παρεξηγήθηκα με τη Μαρία. Καθίσαμε μιλήσαμε και της ζήτησα συγγνώμη», είπε ο Σάββας Γκέντσογλου στην κάμερα.

Στη συνέχεια, ο Σάββας Γκέντσογλου μίλησε προσωπικά με τη Μαρία Αντωνά για το θέμα.

«Είναι απίστευτο το πόσο μπορεί να σε μπερδέψει ένας άνθρωπος και γι’ αυτό να ξέρει εγώ σου ζήτησα συγγνώμη. Το λάθος είναι δικό μου. Από την πλευρά μου ήταν ότι όταν άκουσα αυτό που άκουσα δεν ήρθα να το συζητήσω μαζί σου. Απλά ήταν τόσο πειστικός ο τρόπος», είπε στη Μαρία Αντωνά ο Σάββας Γκέντσογλου.

Δείτε το βίντεο