Μεγάλη ανατροπή στο Survivor.Ο James Kαφετζής, όπως αναφέρουν τα spoilers αποχωρεί οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης. Όπως αποκαλύπτει το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, ο James μαθαίνει για το πρόσφατο ναυάγιο του πατέρα του στον Ειρηνικό Ωκεανό και είναι σε σοκ.

Το περιστατικό συνέβη μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπου ο αδερφός του παίκτη του Survivor μίλησε στον ΣΚΑΪ για τη διάσωση του πατέρα του αλλά και την περιπέτεια που βίωσε.

Όπως προδίδει το τρέιλερ του Survivor, παίκτης του ριάλιτι χάνει τα λόγια του: «Με το που ενημερώθηκα ένιωσα πραγματικά να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν μπορούσα να επεξεργαστώ αυτό που ακούω, είμαι πάρα πολύ μπερδεμένος. Είμαι ακόμη σε σοκ, δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω», είναι η πρώτη του αντίδραση.

Τις τελευταίες ώρες τα spoilers αναφέρουν ότι ο James δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ, αφού η αγωνία για τον πατέρα του τον κάνει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor 2024, κάτι το οποίο αναμένεται να φανεί απόψε στην προβολή του νέου επεισοδίου στον ΣΚΑΪ.

Να σημειώσουμε πως ο πατέρας του κατάφερε με τη βοήθεια της τύχης να σωθεί στο παραπέντε.

Όπως αναφέρουν τα spoilers που κυκλοφορούν, ο James Καφετζής θα αποφασίσει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor, κάτι που έκανε για εντελώς διαφορετικούς λόγους βέβαια και το 2021.

Μάλιστα στα social media, οι fans του στο ριάλιτι επιβίωσης τον “αποχαιρέτησαν” ήδη με μηνύματα στήριξης και κατανόησης για εκείνον και την οικογένειά του.