Μετά τη Ζέτα Μακρυπούλια και η Μαρία Σολωμού με τη σειρά της ξέσπασε κατά της γνωστής αεροπορικής εταιρείας για πρόβλημα που αντιμετώπισε στο αεροδρόμιο.

Όπως επεσήμανε η Μαρία Σολωμού, θα ταξίδευε με τον σκύλο της την προηγούμενη εβδομάδα για Θεσσαλονίκη ωστόσο της ζήτησαν το βιβλιάριό του, κάτι που δεν γνώριζε ότι πρέπει να υπάρχει στις πτήσεις εσωτερικού. «Την προηγούμενη εβδομάδα πέταξα για Θεσσαλονίκη και μπήκα ηλεκτρονικά να έκλεισα ένα εισιτήριο για εμένα και τον σκύλο μου. Μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω online check, φαντάστηκα ότι θα πρέπει να ζυγίσουν το σκύλο νωρίτερα. Λέω οκ θα πάω λίγο νωρίτερα. Η μόνη υποσημείωση που βγήκε είναι ότι πέρα από τα λεφτά που μου πήραν για το πήγαινε – έλα του σκυλιού, είναι να έχω ταυτότητα ή διαβατήριο. Μου είπαν ότι πρέπει να έχω βιβλιάριο του σκυλιού» είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Σολωμού.

Τα ξεσπάσματα των δύο γυναικών σήκωσαν μεγάλη συζήτηση στα social media και άνοιξαν έναν διάλογο περί των «απαιτήσεων» που -πιθανώς- έχουν οι διάσημοι άνθρωποι να τους αντιμετωπίζουν οι άλλοι διαφορετικά από τους «κοινούς θνητούς».

Όπως ήταν αναμενόμενο υπήρξαν χιλιάδες αντιδράσεις στο Twitter, με τα περισσότερα σχόλια να είναι αρνητικά τόσο για την Μαρία Σολωμού όσο και για Ζέτα Μακρυπούλια.

Δείτε κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις: