Η γέννηση των διδύμων του George και της Amal Clooney προκάλεσε πανδαιμόνιο στα μέσα ενημέρωσης χθες, με τους παπαράτσι να παρατάσσονται έξω από το μαιευτήριο στο Λονδίνο διεκδικώντας τις πρώτες φωτογραφίες, ενώ οι ιστοσελίδες που ασχολούνται με διασημότητες έχουν τίτλους όπως «10 λόγοι που θα κάνουν τον George Clooney σπουδαίο μπαμπά».

Ωστόσο, όλος αυτός ο θόρυβος για τη γέννηση της Ella  και του Alexander Clooney μπορεί γρήγορα να καταλήξει στην προθέρμανση για το μεγάλο γεγονός του φετινού καλοκαιριού. 

Η Beyonce αναμένεται στο εξής να γεννήσει ανά πάσα στιγμή δίδυμα, μετατρέποντας τη μητρότητα στο μεγαλύτερο γεγονός στο χώρο της show-biz φέτος παρά τη μεγάλη αντίθεση που χαρακτηρίζει το στυλ των δύο γυναικών, οι οποίες έγιναν το επίκεντρο ενός κοινού με εμμονή στα μωρά. 

Η 35χρονη σούπερ σταρ της μουσικής καταγοήτευσε τους θαυμαστές της αναρτώντας φωτογραφίες της στο Instagram στις οποίες περήφανα αγγίζει την κοιλιά της, την οποία επίσης επιδεικνύει στις παραστάσεις πάνω στη σκηνή. Αντίθετα, η 39χρονη δικηγόρος προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατέστησε σαφές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ότι θα ήθελε το κοινό να επικεντρωθεί περισσότερο στη δουλειά της παρά στην κοιλιά της. 

Υπάρχει μεγάλη αλλαγή από την πρώτη εγκυμοσύνη της Beyonce στην σήμερα πεντάχρονη κόρη της Blue Ivy, όταν η τραγουδίστρια φωτογραφιζόταν σπάνια προκαλώντας μάλιστα φήμες ότι προσποιείτο πως ήταν έγκυος. 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ