Η «αιχμηρή» τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη, αποφάσισε φέτος να περάσει μπροστά από τις κάμερες και να βρεθεί στην τηλεοπτική αρένα, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να τη ρίξουν στα λιοντάρια, όμως αποδείχτηκε… πολύ σκληρή για να πεθάνει!

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το «Joy» στο MEGA, βαθμολογεί τον εαυτό της ως παρουσιάστρια και μιλά αποκλειστικά στο YOU για τους λόγους που αποχώρησε.

Γιατί σταμάτησες από το «Joy»;

Για πολύ σοβαρούς λόγους και όχι γι’ αυτούς που κάποιοι υπονόησαν μέσα από διάφορα blogs.

Όταν διάβασες τη πρώτη κριτική για το «Joy» πώς αισθάνθηκες;
Μου χρέωναν όλη την εκπομπή. Το «Joy» κρατούσε για 2 ώρες και η συνέντευξη μόλις για 10 λεπτά! Πώς μπορεί ένας άνθρωπος που βγαίνει για 10 λεπτά να χρεωθεί όλο αυτό; Δεν υπήρχε κριτική για τις αντρικές συνεντεύξεις, που επίσης κρατούσαν τον ίδιο χρόνο, άρα υπήρχε προσωπικό μένος με μένα. Δεν είναι τυχαίο πως βγήκαν sites τα οποία έκαναν αρνητική κριτική στην εκπομπή και είχαν τη φωτογραφία μου.

Θα το ξανάκανες;
Το «Joy» όχι. Βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ. Κάποτε είχα δηλώσει πολύ ανοιχτά πως δεν θα κάνω τηλεόραση και ήρθε η ώρα που αυτοακυρώθηκα. Δεν θα σου πω, λοιπόν, «όχι», απλώς δεν θέλω να κάνω κάτι lifestyle… Θα έκανα κάτι που ταιριάζει σ’ εμένα και σε αυτό που κάνω 17 χρόνια πια στο ΒΗΜΑ.

Γράφτηκε στο site του Πέτρου Κωστόπουλου ότι επικαλέστηκες προσωπικούς λόγους για να σταματήσεις…
Αν ο ανώνυμος, λέμε τώρα, που το έγραψε ήξερε τους λόγους που με οδήγησαν στο να αποχωρήσω θα ντρεπόταν γι’ αυτά που έγραψε. Δεν θέλω, όμως, να ασχοληθώ καθόλου με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Δεν με αφορά.