Στο φως της δημοσιότητας έρχονται τα μηνύματα που έστειλε ο Απόστολος Λύτρας στη Σοφία Πολυζωγοπούλου κατά το διάστημα των τελευταίων ημερών, έπειτα από τον άγριο ξυλοδαρμό της 37χρονης δικηγόρου από τον ίδιο το Σάββατο, 15 Ιουνίου.

Η «Ζούγκλα» παρουσιάζει τα SMS που έστειλε ο ποινικολόγος στη σύζυγό του, ζητώντας τη συγχώρεσή της και δηλώνοντας πως την αγαπάει.

Το πρώτο μήνυμα από τον Απόστολο Λύτρα στη σύζυγό του εστάλη την Κυριακή στις 06:56 μ.μ. και ενώ ο γνωστός δικηγόρος ήταν κρατούμενος. Σε αυτό ο δικηγόρος της γράφει: «Πάρε με κάποια στιγμή». Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δεν απάντησε.

Ακολούθησε δεύτερο μήνυμα στις 11:00 μ.μ., στο οποίο γράφει: «Σοφία πραγματικά δεν έχω λόγια να πω. Ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Να ξέρεις ότι σ’ αγάπησα πολύ και σ’ αγαπάω. Εκτός από σένα, δεν έχω κάτι άλλο στον κόσμο. Ξέρω ότι δεν με πιστεύεις, αλλά σου λέω αλήθεια. Δεν έχει κανένα νόημα η ζωή μου χωρίς εσάς. Συγνώμη για όλα, συγνώμη. Επειδή αύριο δεν ξέρω που θα είμαι, πρέπει να βοηθήσεις τα παιδιά. Η Ν. (μεσαία κόρη) μεθαύριο φεύγει, η Ε. (μεγάλη κόρη) έχει υποχρεώσεις και πρωτίστως η Δ. (μικρή κόρη) έχει ανάγκη μεγάλη. Δεν ξέρω τι θα πεις στο παιδί, για το τι έγινε και για το τι θα γίνει με τον μπαμπά της. Σου λέω αλήθεια το μόνο που θα ήθελα αυτή τη στιγμή είναι να πεθάνω».

Η συνομιλία μέσω sms σταματάει και ξεκινάει ξανά τη Δευτέρα στις 12:34 μ.μ. Ο Απόστολος Λύτρας στέλνει μήνυμα στη σύζυγό του, ζητώντας να επιτρέψει στη μεγάλη του κόρη να πάει σπίτι τους για να πάρει προσωπικά τους αντικείμενα: «Ζήτησα συγγνώμη και σου ζητάω και τώρα. Ζήτησα να μπω σε θεραπευτικό πρόγραμμα. Μακάρι κάποια στιγμή να με συγχωρήσεις για την πράξη μου. Και ενημέρωσε την Ε. (μεγάλη κόρη) να έρθει να πάρει κάποια πράγματα σε παρακαλώ. Δεν έχω τίποτα, ούτε κλειδιά».

Πηγή: zougla.gr