Ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώθηκε σε Στέφανο Κασσελάκη για τις ανάγκες της νέας παράστασης που ετοιμάζει και δήλωσε ότι ήταν κάτι που το απόλαυσε πολύ. Ο Τάκης Ζαχαράτος υπογράμισσε μεταξύ άλλων ότι θαυμάζει στην σχέση του Στέφανου Κασσελάκη με τον σύζυγό του Tyler McBeth ότι υπάρχει η στήριξη των οικογενειών τους.

Πιο αναλυτικά, ο ταλαντούχος showman με τα πολλά πρόσωπα βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας 15/1 στην εκπομπή του Alpha «Happy Day» και ανέφερε ότι: «Μου αρέσει που ο Στέφανος Κασσελάκης είναι Κριός. Νομίζω ότι θα κάναμε πάρα πολύ καλή παρέα. Θα ήθελα πάρα πολύ να πάμε για φαγητό. Τους κάνω ανοιχτή πρόταση. Θα ήθελα πάρα πολύ να έρθουν να δουν το σόου. Μου είναι απίστευτα συμπαθείς και οι δυο και ο Τάιλερ, και ο Στέφανος. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι ειλικρινείς. Μπουχτίσαμε νομίζω από την υποκρισία».

Στην συνέχεια, ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε και για το βιβλίο του «Πάστα Σεράνο», το οποίο εστιάζει στην υποκρισία της ελληνικής οικογένειας: «Στο βιβλίο μου μιλούσα για την υποκρισία της ελληνικής οικογένειας. Το πόσα ψέματα λέμε, πρώτα στον εαυτό μας, ότι η μαμά και ο μπαμπάς είναι άγιοι, δεν μιλάμε ποτέ για σεξ. Είμαστε πιο ειλικρινείς με αγνώστους παρά με τους ίδιους τους γονείς μας. Αυτό είναι ένα θέμα και βγαίνει στα παιδιά. Είναι τραγικό να είσαι ειλικρινής με αγνώστους και όχι με το περιβάλλον σου, αυτό δημιουργεί πολλά τραύματα. Όταν λοιπόν, είδα έναν άνθρωπο που είπε ότι αυτός είναι ο σεξουαλικός μου προσανατολισμός, αυτός είναι ο σύντροφός μου και εδώ είναι η μητέρα μου που το στηρίζει όλο αυτό, το βρήκα υγιές και αληθινό. Το θαύμασα και είπα μπράβο. Εύχομαι να τα βγάλει πέρα και να έχει την υπομονή και την ευθυκρισία να αντιληφθεί την ελληνική πραγματικότητα».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε την μεταμόρφωση του Τάκη Ζαχαράτου σε Στέφανο Κασσελάκη και Tyler McBeth:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Takis Zaxaratos B (@takiszacharatos)